sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Golfpark Soestduinen

Van Weerden Poelmanweg 8, Soest

Baanpermissie NGF Golfcursus van 2 dagen bij Golfpark Soestduinen

Kies optie
Toepasselijke belastingen en toeslagen worden berekend en toegepast bij het afrekenen

In een Notendop

Leer de basisbeginselen van golf, of fris je skills op en verbeter je pitch, chip en put en doe zo een swing naar een NGF baanpermissie.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Tweedaagse golfcursus
  • Behaal je NGF-baanpermissie
  • Voor de beginner
  • De cursussen zijn elk eerste weekend van de maand
  • In kleine groepjes van 4-6 personen
  • Sla ‘m niet mis: geldig t/m 6 november 2022
  • Golfpark Soestduinen beschikt over uitgebreide én verlichte oefenfaciliteiten
  • U krijgt les van een gecertificeerde golfprofessional
  • Na de cursus bent u sneller in staat uw handicap 54,0 of lager te halen.

Deal-Voorwaarden

Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 6 november 2022 op cursusdagen, normaliter eerste hele weekend van de maand (zie website voor data). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplichte bijkomende kosten: theorie + praktijkexamen à € 56, lidmaatschap NGF Golfvereniging à € 49, (oefen)faciliteiten à € 30 en NGF regelboek + starterspakket à € 15. Verplicht minimaal 48 uur van tevoren online reserveren via www.golfparksoestduinen.nl/groupon-actie/ of via mail op golfschool@golfparksoestduinen.nl/, o.v.v. Groupon. Minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: de cursus gaat door bij minimaal 4 personen. Cursisten krijgen uiterlijk 4 dagen voor de cursus te horen of het definitief doorgaat. Voor de cursus worden platte (sport)schoenen aangeraden (golfschoenen niet verplicht). Toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Golfpark Soestduinen

De door bos omsloten 9 holes par-3 baan van Golfpark Soestduinen is aangelegd op een natuurgebied achter het Double Tree by Hilton.in Soestduinen. De baan met lichte glooiingen is geschikt voor beginnende golfers, maar ook geoefende spelers kunnen hier genoeg uitdaging vinden. Door middel van meerdere tees zijn er dubbele afslagplaatsen gecreëerd. Je kan natuurlijk op eigen houtje aan de slag op de afwisselende 18 holes-baan of je klopt op het park aan bij de Golfschool Soestduinen om de fijne kneepjes van het golfvak te leren. Onder enthousiaste begeleiding van gecertificeerde golfprofessionals worden er cursussen gegeven passend bij iedere handicap. Behalve de uitgebreide oefenfaciliteiten met verschillende driving ranges is er een golfshop en een eetcafé op het park te vinden.