Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Gorgeous feet & Hands

Oetgensstraat 5, Heerhugowaard

Ontspannings- of hotstone massage bij Gorgeous Feet & Hands

Kies optie

In een Notendop

Een massage houdt je lijf soepel en geeft je zelfvertrouwen omdat je je er relaxed en rustig door voelt, ook als je geen klachten hebt.

Over deze deal

Net als lichtknopjes moet je vermoeide en stijve spieren op de juiste manier indrukken als je verlichting nastreeft. Laat een last van je schouders vallen met een ontspannings- of hotstone massage bij Gorgeous Hands & Feet.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een ontspannings- of hotstone massage van ± 60 min. (waarde € 45)
  • € 24,99 voor een ontspannings- of hotstone massage van ± 75 min. (waarde € 55)
  • € 29,99 voor een ontspannings- of hotstone massage van ± 90 min. (waarde € 65)

Een massage is een belangrijk rustmoment in je hectische leven. Het is een manier om even de tijd te nemen voor jezelf, om spanning effectief af te bouwen en om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Je hoeft overigens niks te mankeren om jezelf te trakteren, want ook zonder klachten doe je jezelf een plezier met massage. Een massage houdt het lichaam soepel en geeft je zelfvertrouwen omdat je je er ontspannen en rustig door voelt.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gorgeous Feet & Hands

Gorgeous Feet & Hands is een praktijk voor pedicure, nagelstyling, wimperextensions en massage. In de sfeervolle salon in Heerhugowaard kan je terecht voor o.a. acrylnagels en gelnagels (aanbrengen, verwijderen, herstellen, verstevigen en nabehandelen), spa en French pedicure, cosmetische spa voetbehandeling, lakken teennagels, voetmasker, nagelreparatie, ontspanningsmassage, aromatherapie, drukpuntmassage, Hot-stone massage, harsen, gezichtsbehandelingen en wenkbrauwen en wimpers verven en epileren.