Geen nieuwe meldingen

1 of 2 GPS Waterdrop Key Trackers met Bluetooth

GPS-sleutelvinder

€ 29,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze GPS-sleutelvinder is een eenvoudige en handige oplossing om objecten te vinden via een applicatie (iSearching) in de mobiele telefoon.

Product-details

Het is mogelijk om een alarm te laten afgaan dat klinkt als de zender zich binnen 25 m van het bereik bevindt, wat goed is als ja bijvoorbeeld thuis vertrekt en de sleutels vergeten bent. Het is ook mogelijk om de laatst opgeslagen positie op een kaart in de applicatie te zien.

De positie wordt alleen geregistreerd wanneer de zender in contact staat met de telefoon, maar wordt vervolgens geregistreerd in de applicatie om deze op elk gewenst moment te bekijken

De Waterdrop Key Finder fungeert ook als een afstandsbediening voor de camera van de telefoon. Maak foto’s en neem op afstand een video op.

  • Kleur: zwart, wit, roze, blauw, groen
  • Batterij: 1 CR2032 (meegeleverd)
  • Bluetooth: 4.0
  • Gewicht: 9 gr.
  • Afmetingen: 52 x (28/18) x 10 mm

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.