GrachtenAtelier

Workshop Betongieten voor 1-4 personen bij GrachtenAtelier in Utrecht

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop


Maak per persoon 2 lampen van beton in een fles- of kubusmodel tijdens deze 3,5 uur durende workshop met hulp van een professional.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Anders dan bij bewapend beton is het bij gewapend beton géén noodzaak om je handen in de lucht te houden als je wordt overvallen door een gefrustreerde zak cement die niet gemixt wil worden. Laat de handjes wapperen en stort je op een workshop Betongieten bij het GrachtenAtelier.

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor een workshop Betongieten voor 1 pers. (waarde € 90)
  • € 79,99 voor een workshop Betongieten voor 2 pers. (waarde € 180)
  • € 159,99 voor een workshop Betongieten voor 4 pers. (waarde € 360)

De workshop duurt in totaal 3,5 uur en elke deelnemer krijgt materiaal om twee lampen te maken.

Tijdens deze workshop leer je om creatief te werken met beton. Maar voordat je zelf de handjes uit de mouwen mag steken, krijg je wat ‘tips & tricks’ over het mixen van het bouwmateriaal. Als alle voorbereidingen getroffen zijn, ga je aan de slag met betongieten in een fles- of kubusmodel naar keuze. Hier voeg je onder toeziend oog van een professional de fitting, een elektrisch draad, een stekker en een peertje toe, en vormt het naar eigen wens zodat de lamp een weerspiegeling wordt van jouw artistieke smaak. Eenmaal tevreden met het eindresultaat kan de lamp weggezet worden om te drogen. Dit proces neemt om en nabij een week in beslag. Om die reden zullen ze bij het GrachtenAtelier zelf de kunstwerken ontmallen, zodat ze opgehaald kunnen worden.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op beschikbare dagen (zie: http://www.grachtenatelier.nl/workshops/inloopagenda/inloopworkshop-betongieten-lampmaken).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.grachtenatelier.nl/contact met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief beton om te gieten, de fitting, 1 meter standaard elektrisch draad en een stekker. De lampbol dient apart te geworden gekocht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GrachtenAtelier


Het familiebedrijf "GrachtenAtelier" is, inderdaad, gevestigd aan een gracht, op 5 minuten lopen van de Utrechtse Dom. De twee grote passies van tweeling Jacqueline en Caroline Mulders zijn koken en kunst en daarom besloten zij om in 2006 die twee te bundelen in het GrachtenAtelier. Na hun vestiging in een kleine werfkelder aan de Oudegracht hebben ze in 2011 nog een locatie geopend: De GrachtenGalerie. Hier worden maandelijks wisselende exposities tentoongesteld, waaronder de kunst van Caroline zelf, maar ook van andere jonge en gevestigde kunstenaars. Inmiddels is de 'familie' uitgebreid met jong talent dat dezelfde passie deelt als de twee. Hierdoor kunnen ze een kleine 100 verschillende workshops en activiteiten aanbieden voor jong en oud, variërend van Naaktmodel Boetseren tot Italiaanse Maskers Pimpen en Erotische Bonbons maken tot een Koffieworkshop. Er zijn ook volledige arrangementen te boeken bij ze waarbij je gedurende de dag aan meerdere activiteiten deelneemt. De imposante, centrale ligging aan de gracht maakt de ruimte uitermate geschikt voor een diner, bruiloft of receptie en (jawel) ook dit behoort tot de mogelijkheden.

GrachtenAtelier

Plezier of vrije tijd, Kunst, Pottenbakken, Les, Vaardigheid of hobby
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.