Geen nieuwe meldingen

Grand Cafe Huis ter Geul

3-gangen 'Puur Genieten'-menu voor 2 tot 6 personen bij Grand Café Huis ter Geul

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies voor vlees, vis of vegetarisch, laat je voor-, hoofd- en nagerecht over aan de inspiratie van de chef en geniet puur van vers en knus.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 32,50 voor een 3-gangen ‘Puur Genieten’-menu voor 2 personen (waarde € 79)
  • € 48 voor een 3-gangen ‘Puur Genieten’-menu voor 3 personen (waarde € 118,50)
  • € 63 voor een 3-gangen ‘Puur Genieten’-menu voor 4 personen (waarde € 158)
  • € 93,50 voor een 3-gangen ‘Puur Genieten’-menu voor 6 personen (waarde € 237)

Met het ‘Puur Genieten’-menu krijg je drie gangen van de chef waarbij je de keuze hebt uit vlees, vis en vegetarisch. Behalve met jouw eetwensen naar aanleiding van bijvoorbeeld een voedselallergie of -intolerantie houdt de chef alleen nog rekening met zijn inspiratie, talent en ambacht om je puur te late genieten van een voor- , hoofd- en nagerecht. Je hebt overigens wel de zekerheid dat de menukaart met uiterste zorgvuldigheid is samengesteld en dat de witte brigade inspeelt op verse ingrediënten van de verschillende seizoenen.

Voorwaarden

Dineren bij Huis Ter Geul doe je met je groupon op dinsdag t/m zondag. Reserveer minstens zes uur van tevoren even via reserveren.groupon.nl en laat sowieso ter plekke je afgedrukte groupon zien. Daarmee kan je tot zes maanden na aankoop bij ze terecht. Als je diner onverhoopt niet door kan gaan, laat dat Huis Ter Geul dan minimaal 24 uur van tevoren even weten anders vervalt de geldigheid van je groupon. Met speciale dieetvoorkeuren houdt dit Grand Café graag rekening, maar het kan zijn dat extra kosten daarvoor onvermijdelijk zijn – als dat zo is dan melden ze dat in ieder geval van tevoren. Deze deal is niet geldig in combinatie met andere acties en drankjes zijn niet inbegrepen. Per persoon gebruik je maximaal één groupon, maar als je groupons kado wil doen is meer kopen toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grand Café Huis ter Geul

In het gezellige Valkenburg aan de Geul in het hart van Zuid-Limburg, ligt Grand Café Huis ter Geul, het smakelijke kloppende hart van het sfeervolle Hotel Huis ter Geul. In het Grand Café kan je terecht voor een ontspannen ambiance, een rijke traditie, onalledaagse service, Limburgse gastvrijheid, een lekker drankje, een kleine snack, een lekker hapje en een uitgebreid diner. Grote(re) groepen gaan er naartoe met de zekerheid dat hun bedrijfsfeestje, bruiloft, familiediner, koffietafel of wat je ook maar kan bedenken in goede handen zijn. En mocht je zo onder de indruk van de omgeving zijn dat je sowieso één nachtje of misschien wel meer wil blijven slapen, het gastvrije Huis ter Geul is een aangename basis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag.

Grand Cafe Huis ter Geul

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.