Grand Cafe Ovidius

Hoofdgerecht naar keuze voor 2-6 pers. bij Ovidius in Magna Plaza

Tot 49% korting.
190+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Neem een kleine adempauze van het winkelen en geniet van een robuust hoofdgerecht in het voormalige hoofdpostkantoor van Amsterdam.

Wat je krijgt


Een avondje uit eten brengt vrienden dichter bij elkaar, net als een vrijgezellenfeest of een pact om het nooit meer te hebben over wat er gebeurd is op dat vrijgezellenfeest. Beleef een avond om niet snel te vergeten bij Ovidius.

Kies uit 4 opties

  • € 17,50 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 2 pers. (waarde € 32)
  • € 26,50 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 3 pers. (waarde € 48)
  • € 32,50 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 4 pers. (waarde € 64)
  • € 49,50 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 6 pers. (waarde € 96)

Geniet met z’n tweeën, drieën, vieren of zessen van een bijzonder hoofdgerecht van de kaart. Kies bijvoorbeeld een Ovidius burger van Black Angus met chutney of een satéetje met satésaus. Je mag alles van de kaart kiezen en als het lekker weer is, kan je zelfs buiten in de zon genieten van je diner.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 620 8977, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Voor de flat iron steak, de biefstuk en de zalm geldt een toeslag van € 3 per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grand Café Ovidius


Grand Café Ovidius is gevestigd in het vroegere hoofdpostkantoor van Amsterdam, nu winkelcentrum Magna Plaza, aan de Nieuwezijds Voorburgwal, vlak achter de Dam. De sfeervolle eet- en drinkgelegenheid is ingericht met bijzonder hout, veel spiegels en een kristallen kroonluchter en kan je terecht een grand café noemen. Je kan er lunchen, dineren en borrelen en op de kaart vind je robuuste gerechten. Deze centrale locatie is ook af te huren voor feesten en partijen. Wie zich voor of na een bezoek aan Ovidius de stad in wil wagen is op een steenworp afstand van de Jordaan, de Negen Straatjes of de vele andere mogelijkheden van de bruisende hoofdstad.

Grand Cafe Ovidius

Restaurant, Mediterraans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.