Geen nieuwe meldingen

Grand Café Rutgers

De Muggenwaard 7, Lathum

Menu met onbeperkt spareribs of gamba's bij Grand Café Rutgers voor 2-8 personen

180+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bij je spareribs of gamba’s krijg je vooraf nog een glaasje prosecco en een soep als voorgerecht.

Over deze deal

Sommige garnalen hebben de bijzondere doopnaam Black Tiger Gamba gekregen, omdat ze een smaaksensatie uitlokken die, net als een zwarte tijger, zeldzaam is. Voel je bevoorrecht en ga onbeperkt Black Tiger Gamba’s of spareribs eten bij Grand Café Rutgers.

Kies uit de volgende opties


  • € 39 voor een luxe menu voor 2 personen (waarde € 79)
  • € 79 voor een luxe menu voor 4 personen (waarde € 158)
  • € 154 voor een luxe menu voor 8 personen (waarde € 316)

De prosecco is een sprankelend startschot en soep als voorgerecht zet de motor van je maag in gang, zeker omdat er brood en verse, huisgemaakte dip wordt geserveerd. Je komt echter vooral voor de hoofdgang, en het is een klepper. Verenig, gamba- en spareribslovers, en ga je te buiten aan je lievelings zeevrucht of vlees. Je mag zoveel en zolang eten als je wilt, tot ze de zaak sluiten en je met een goed gevoel en gevulde maag terug naar huis kan.

Grand Café Rutgers


Grand Café Rutgers aan het water in Lathum kijkt uit op recreatiegebied Rhederlaag. Hier eet je van buffetten, bbq’s of van de kaart tijdens diners of feestavonden. Binnen is er een open haard voor extra knusheid en uiteraard is er een terras met uitzicht. Parkeren kan gewoon voor de deur en kost je niks.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop. Van 1 april tot 1 oktober geldig op maandag t/m zaterdag en van 1 oktober tot 1 april geldig op woensdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grand Café Rutgers