Geen nieuwe meldingen

Take it to the Max: 1-daagse Oranje-charter incl. ticket voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

Kies optie

In een Notendop

Maak het jezelf makkelijk met een compleet verzorgde reis naar de GP van Oostenrijk en moedig Max aan met alle andere mede-Nederlanders.

Wat je krijgt

 • 1-daagse Oranje-charter voor de GP Oostenrijk, inclusief:
  • Retourvlucht Eindhoven-Graz - heen 07.00 uur, terug 21.00 uur
  • Transfer van en naar vliegveld van Graz
  • Ticket voor de race op algemene staanplaats
  • Lunchpakket
  • Goodiebag
 • Datum: zondag 30 juni 2019
 • Locatie: Red Bull Ring, 8724 Spielberg, Oostenrijk
 • Let op: uiterlijk 7 dagen vóór de GP ontvang je je reisbescheiden met aanvullende info omtrent het evenement. De entreetickets ontvang je in het vliegtuig.

We will take it to the Max in 2019! Zie Nederlands Formule 1-trots in zijn Red Bull-bolide met nieuwe Honda-motor schitteren op het circuit van Oostenrijk, het circuit waarop hij het afgelopen seizoen als winnaar de champagne mocht ontkurken. Bij je pakket ontvang je - net als de andere 149 Oranje-fans - een retourvlucht Eindhoven-Graz, een transfer van en naar de Red Bull Ring en uiteraard een ticket om Max vanaf de algemene standplaats naar een overwinning te schreeuwen.

De deal

 • € 599 voor een 1-daagse Oranje-charter incl. ticket - GP Oostenrijk

De Grand Prix & de planning:

Al om omstreeks 7 uur in de ochtend begint de Oranje-pret. Dat is het moment dat jij samen met 149 anderen in het oranje uitgedoste Max-supporters in Eindhoven het vliegtuig instapt richting Graz. Zo’n 90 minuten later zet je voet op Oostenrijkse bodem en word je per transfer naar de Red Bull Ring gebracht. Omstreeks 10.00 uur arriveer je bij het circuit, waar je ruim baan krijgt om volledig op te gaan in de feestelijkheden en bijprogramma’s. Klokslag 15.10 uur springen de stoplichten van rood op groen en geniet je van het racespektakel. Met een beetje geluk weet Max, net als afgelopen jaar, weer als eerste over de finish te komen. Tegen 18.00 uur vertrekt de bus naar Graz, waar niet veel later de retourvlucht richting Eindhoven opstijgt. Na een onvergetelijke F1-dag in Spielberg keer je rond 22.30 uur een ervaring rijker huiswaarts.

Hoe het werkt:

Na aankoop van je groupon worden je gegevens door Groupon doorgestuurd aan Grand Prix Tours. Grand Prix Tours stuurt je uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan het evenement een e-mail met daarin je reisbescheiden en aanvullende informatie. Deze informatie wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de groupon gekocht hebt. Groupon zal je e-mailgegevens hiervoor éénmalig afgeven aan Grand Prix Tours. Houd je (spam) e-mail hiervoor in de gaten. Als je de info niet op tijd hebt ontvangen of als je hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Grand Prix Tours via tickets@gptours.nl.

Red Bull Ring

Het circuit in Oostenrijk is er een met een rijke geschiedenis. Al in 1969 werd de baan als de Österreichring geopend en daar werd tot en met 1987 de Grand Prix verreden. De baan werd echter na verloop van tijd te gevaarlijk geacht en moest daarom tot 1995 de deuren gesloten houden. Met verbeterde veiligheidsvoorwaarden kreeg de baan tussen 1997 en 2003 een wedergeboorte onder de naam A1 Ring, maar toen moest opnieuw de stekker eruit. In 2005 kocht Dietrich Mateschitz met zijn bedrijf Red Bull het circuit. Na enkele onzekere jaren en de nodige verbouwingen kreeg hij in 2011 dan toch groen licht om de Red Bull Ring te openen, waar sinds 2014 de Formule 1 weer het hoofdaffiche is. Na een hegemonie van Mercedes de eerste vier jaren wist ‘onze’ Max dit in 2018 eindelijk een halt toe te roepen.

Copyright foto’s: Frits van Eldik

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als 1-daagse Oranje-charter voor GP Oostenrijk op zondag 30 juni 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: uiterlijk 7 dagen vóór het evenement ontvang je een e-mail met je e-ticket(s) en aanvullende informatie.
Meer info: toon je tickets bij aankomst op je mobiel. Inclusief handbagage max. 7 kg. Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Grand Prix Tours. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop!" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Grand Prix Tours. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail aanvullende informatie te sturen. Daarna zal Grand Prix Tours de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Grand Prix Tours

Als je de vliegensvlugge ronkende scheurijzers en hun coureurs in de Formule 1 aan het werk wil zien helpt Grand Prix Tours je verder met verzorgde reizen inclusief professionele begeleiding. Of het nou dicht bij huis in België is of tijdens de eerste van het seizoen in Australië, voor elke Grand Prix worden er verschillende tickets aangeboden, van staanplaats tot een plekje op de tribune.

Grand Prix Tours

Tickets & Evenementen, Sportevenement, Motorsport / -racen