sluit
TTD Launch

Graziëlla Beauty

Overakkerstraat 7, Veghel

Cupping-massages van 60 minuten bij Graziëlla Beauty in Veghel

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode APP. Eindigt 2-6.
Code toepassen

In een Notendop

De specialist gebruikt tijdens deze massage verwarmde cups die rechtstreeks op de huid een vacuüm creëren.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1, 2 of 3 cupping-massages van 60 minuten
  • Keuze uit de volgende zones:
    • Billen
    • Benen
    • Buik
  • Tijdens de sessie gebruikt de therapeut verwarmde cups rechtstreeks op de huid om een vacuüm te creëren. De warme dampen en lichte afzuiging zijn bedoeld om stress te verminderen, energiekanalen te openen en het lichaam te ontgiften

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling zijn de resterende behandelingen (indien aangeschaft) nog geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht via e-mail op chiarawalther19@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je afgedrukte Groupon bij aankomst of toon digitaal op je mobiel Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Graziëlla Beauty

Graziëlla Beauty is de salon van Chiara. De enthousiaste schoonheidsspecialist toverde haar garage in Veghel om tot stijlvolle alles-in-één beautysalon. Chiara zit bovenop de trends als het gaat om een verzorgde oogopslag. Je kan hier dan ook je wimpers laten liften met een speciale gel, maar ook voor de populaire henna brows en brow lift is dit je adres. Natuurlijk kan je bij Graziëlla Beauty ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven en je wenkbrauwen laten epileren en harsen. Over harsen gesproken, heb je ergens anders rondom je wenkbrauwen ongewenste haargroei, dan kan je dit hier ook laten verwijderen met een hars-behandeling. Behalve in haar is Chiara ook gespecialiseerd in verfrissende gezichtsbehandelingen, het zetten van permanente make-up en het behandelen van littekens, om maar wat te noemen.