Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Overakkerstraat 7, Veghel

Cupping-massages van 60 minuten bij Graziëlla Beauty in Veghel

Kies optie

In een Notendop

De specialist gebruikt tijdens deze massage verwarmde cups die rechtstreeks op de huid een vacuüm creëren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
frits
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 3, 2020
Nette + goede behandeling.
P
pascale
7 beoordelingen4 beoordelingen
augustus 21, 2021
Hele aardige dame! Door afsluiting van de snelweg kwam ik te laat, zij had pech met de auto waardoor er een monteur bij haar was, daardoor kreeg ik eerst een kop lekkere kruidenthee aangeboden. Ben blij met mijn gelifte en geverfde wimpers!
J
Judithtop reviewer
8 beoordelingen7 beoordelingen
juli 25, 2020
Ze legt het duidelijk uit van te voren wat ze gaat doen. Vond ik een fijne ervaring omdat ik niet wist wat er allemaal zou gebeuren
replied
View Comment +
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 21, 2020
Super tevreden met het resultaat. En net zo belangrijk een fijne en gezellige sfeer.
replied
View Comment +
L
Linda
juni 3, 2020
Aardige meid die weet wat ze doet! Blij met het resultaat en volgende afspraak staat gepland
replied
View Comment +
D
Demi
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 16, 2020
Super aardige vrouw! Mooie thuissalon, fijne producten en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!
replied
View Comment +

Over deze deal

  • 1, 2 of 3 cupping-massages van 60 minuten
  • Keuze uit de volgende zones:
    • Billen
    • Benen
    • Buik
  • Tijdens de sessie gebruikt de therapeut verwarmde cups rechtstreeks op de huid om een vacuüm te creëren. De warme dampen en lichte afzuiging zijn bedoeld om stress te verminderen, energiekanalen te openen en het lichaam te ontgiften

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling zijn de resterende behandelingen (indien aangeschaft) nog geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht via e-mail op chiarawalther19@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je afgedrukte Groupon bij aankomst of toon digitaal op je mobiel Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Graziëlla Beauty

Graziëlla Beauty is de salon van Chiara. De enthousiaste schoonheidsspecialist toverde haar garage in Veghel om tot stijlvolle alles-in-één beautysalon. Chiara zit bovenop de trends als het gaat om een verzorgde oogopslag. Je kan hier dan ook je wimpers laten liften met een speciale gel, maar ook voor de populaire henna brows en brow lift is dit je adres. Natuurlijk kan je bij Graziëlla Beauty ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven en je wenkbrauwen laten epileren en harsen. Over harsen gesproken, heb je ergens anders rondom je wenkbrauwen ongewenste haargroei, dan kan je dit hier ook laten verwijderen met een hars-behandeling. Behalve in haar is Chiara ook gespecialiseerd in verfrissende gezichtsbehandelingen, het zetten van permanente make-up en het behandelen van littekens, om maar wat te noemen.