Geen nieuwe meldingen

15-delige groentesnijmachine van Arthur Martin

Groentesnijder van Arthur Martin

40+ gekocht
40+ gekocht
€ 23,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze snijmachine is een praktische aanvulling op de meeste keukens en kunt u groenten snijden, raspen en snijden.

Product-details

  • Accessoires voor het snijden, raspen en snijden van groenten
  • Mandolinestijl
  • Borstel de snijder om het schoon te maken
  • Materiaal: kunststof en roestvrij staal
  • Afmetingen: 28 x 10,5 x 13,5 cm
  • Kleur: groen
  • Fabrieksgarantie: 2 jaar

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Garantie: 24 maanden.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.