Geen nieuwe meldingen

Groenuit.nu

10 locaties

Meters hoog springen met hoverboarden voor 1 tot 16 personen bij GroenUit

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

In tien minuten kan jij het hoverboarden al onder de knie hebben en spring je als een dolfijn meters hoog boven het water.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 49,99 voor hoverboarden voor 1 persoon (waarde € 120)
  • € 99,99 voor hoverboarden voor 2 personen (waarde € 240)
  • € 189,99 voor hoverboarden voor 4 personen (waarde € 480)
  • € 359,99 voor hoverboarden voor 8 personen (waarde € 960)
  • € 699,99 voor hoverboarden voor 16 personen (waarde € 1.920)

Hoverboarden? Hoverboarden? Als je het nog nooit hebt gedaan, zul je je altijd blijven afvragen wat het nu precies is. Maar heb je eenmaal de hoverboard-ervaring under your belt dan vergeet je het nooit meer. Het hoverboard lijkt ontworpen te zijn door de ongekroonde koning van de haarmatjes: MacGyver. Het is een soort snowboard met slangen eronder, aangedreven door een waterscooter. Als je op het water ‘staat’, zuigen de slangen water op en wordt dat water met kracht en hoge snelheid eruit geblazen. Door je balans en gewicht te gebruiken ga je de lucht in en scheer je met hoge snelheden boven het water. Good to know: de waterkracht van de motoren kan je zelf regelen. Zodra je het gevoel in de vingers, excuus, in de voeten hebt, kan je giga-sprongen maken op het water. Zo snowboard je op en boven het water. Best heftig én wel heul tof. En met wat geluk heb je het binnen tien minuten al onder de knie. Het hoverboard-arrangement bestaat uit:

  • 30 minuten hoverboarden
  • Certificaat
  • Wetsuit lenen

Bekijk vast hoe tof hoverboarden is op deze video.

GroenUit

De naam van deze organisatie doet al vermoeden dat de meeste activiteiten in de buitenlucht plaatsvinden. Maar als het nu net die ene dag regent in Nederland, organiseren ze ook binnenactiviteiten. Bedrijfsuitjes, familie- of vriendenuitjes: bij GroenUit kan je alle kanten op. Van het rijden op een picknickfiets, retroscooter of houten fiets tot slackline en klootschieten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. 1 november 2015 t/m 30 april 2016).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht via e-mail op reserveren@groenuit.nu o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Groenuit.nu