Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Grotten van Han: PassHan-ticket voor het Domein van één van de grootste grottencomplexen van Europa

Kies optie

In een Notendop

Samen met een gids ontdek je het hart van het Unesco Geopark van België: o.a. de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Seldatop reviewer
6 beoordelingen5 beoordelingen
december 30, 2020
Ivm met corona zijn we niet geweest, groupon is niet te bereiken en dit vond ik zeer slecht.
L
L.
4 beoordelingen1 beoordelingen
december 29, 2020
Fantastische tijd gehad. Prachtig park met mooie natuur. Heerlijk om te wandelen.
J
JEANtop reviewer
10 beoordelingen5 beoordelingen
oktober 20, 2020
heel goed
B
Barry
juli 30, 2020
Leuke dag, veel afwisseling
N
Naomi
juli 29, 2020
👍🏼 goed

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entree tot de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900
  • Locatie: Rue Joseph Lamotte 2 in Han-Sur-Lesse
  • Data: geldig op alle openingsdagen t/m 14 november 2021
  • Kinderen t/m 3 jaar oud krijgen gratis entree

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het Unesco Geopark van België: Famenne Ardenne. Samen met een professionele gids ontdek je hier het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes.

Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot… Een 360° spektakel.

In het Wildpark ontmoet je Europese dieren als het damhert en het everzwijn, maar ook zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalskipaard en de Europese bizon. Bovendien is het park de Europese “Big Five” rijk: de bizon, de bruine beer, de wolf, de lynx en de veelvraat.

En krijg je geen genoeg van je reis door de prehistorie, dan bezoek je ook PrehistoHan (waar je een indrukwekkende archeologische expositie verkent) en Han 1900 (het museum van vergeten ambachten).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een PassHan-entreeticket voor de Grotten van Han vanaf het moment van aankoop t/m 14 november 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: gelieve je bezoek vooraf te reserveren op https://www.grotte-de-han.be//, via de "Tickets" knop rechtsboven. Klik vervolgens op "Reservering", en vul je unieke code in om de dag en het uur van je bezoek vast te leggen. Je ontvangt onmiddellijk een gedateerd ticket.
Meer info: kinderen t/m 3 jaar oud krijgen gratis entree. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grotten van Han

In het Wildpark ga je op safari tussen een veelheid aan fauna en flora in een natuurgebied van 250 hectare. Terwijl je uitkijkt op de Lesse maak je kennis met Europese dieren zoals damherten en everzwijnen, en met zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalsky-paard of de Europese bizon. Vanaf 2015 ontdek je hier ook de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat, de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Het Wildpark is verder een van de weinige bestemmingen in België met 3 sterren in de Michelin-gids.

Han van Weleer neemt je tot slot mee naar de sfeer van het verleden met 90 mannequins en 200 objecten en werktuigen die 50 scènes uit het dagelijks leven van de mensen tijdens het jaar 1900 uitbeelden.