Geen nieuwe meldingen

Groupon Nederland

De Stok 24, Roosendaal

Winactie: 3 indoor skydive-sessies voor 2 personen bij Indoor Skydive Roosendaal

5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Koop deze deal voor € 0 en maak kans op een bijzondere vrije val-ervaring in 3 sessies indoor skydiven, samen met een andere gelukkige.

Wat je krijgt

Net als iemand die omgeven door ‘wierook’ en in kleermakerszit uitbundig vertelt over de verbintenis met de cosmos, is ook iemand die gaat skydiven een zweverig type, en begeven ze zich allebei in hogere sferen. Verruim je geest met Indoor Skydive Roosendaal en Groupon.

  • € 0 voor een kans op 3 sessies indoor skydiven voor 2 personen

Koop deze deal voor nul euro! en je maakt automatisch kans om met z’n tweëen te ervaren hoe is het om in een vrije val te zitten - pardon - te zweven. Want zweven zonder de open lucht in te gaan is wat je bij indoor skydiven te wachten staat. Je beleeft een ‘vrije val’ puur op de kracht van de wind in een onvervalste windtunnel. Na de noodzakelijke instructies doe je je zweefkledij aan en is het tijd om als een superheld rond te vliegen tijdens drie sessies van ongeveer 60 seconden.

Wil je niet wachten tot de uitslag bekend is en het liefst zo snel mogelijk je vleugels uitslaan? Bekijk de reguliere skydive-deal dan hier.

Laat ons weten of je mee hebt gedaan met deze winactie op Twitter @GrouponNed met hashtag #winactie of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

Inhoud:

  • Uitreiking van je vlieguitrusting: overall, helm, bril en oordopjes
  • Uitgebreide instructies door middel van een instructiefilm, ondersteund door één van de instructeurs
  • 3 indoor skydive-sessies in de windtunnel (1 sessie duurt ongeveer 60 seconden)
  • Uitreiking van je Indoor Skydive Certificaat

Na afloop ontvang je het Indoor Skydive Certificaat waarop wordt aangeduid welke onderdelen je beheerst. Zo krijg je bij een volgend bezoek ook weer meer geavanceerde skydive-technieken aangeleerd van de instructeur. In principe mag iedereen indoor skydiven, ook mensen met een beperking. Het belangrijkste is wel dat je in goede gezondheid verkeert.

Indoor Skydive

Bij Indoor Skydive Centrum in Roosendaal ervaar je de kick van een vrije val zonder uit een vliegtuig te hoeven springen. Het centrum beschikt namelijk over een heuse windtunnel waarmee de vrije val wordt gesimuleerd. Voor en tijdens het skydiven word je begeleid door een professionele instructeur. Je kan skydiven met familie of vrienden maar ook voor een bedrijfsuitje kan je hier terecht.

Voorwaarden

Geldigheid: deze deal staat t/m 17 mei 2017 online.
Deelname: automatisch door deze deal te kopen. Daarna kan je achterover leunen en rustig afwachten of je de gelukkige bent. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Groupon zal de winnaar met een speciale e-mail en / of telefonisch op de hoogte brengen binnen een week na het eindigen van de winactie.
Meer info: kijk ook naar de speciale actievoorwaarden op LINK.

Groupon Nederland