Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Groupon Nederland Quirky Deals

Friesland

Winactie: de beste deals om je goed te voelen 

Kies optie

In een Notendop

Koop deze deal voor € 0 en maak kans om samen met een vriend(in) een Voel je Goed-deal van Groupon te winnen.

Over deze deal

Zoals de oude indiaan zei toen hij op de prairie een kudde buffels aan het opjagen was met een binnenbandje, een theedoek en een pak soepstengels: “De boog kan niet altijd gespannen staan.” Jaag deze lente een goed gevoel na met Groupon.

De deal

  • Koop deze deal voor € 0 en maak kans op het winnen van een Groupon-deal voor jezelf een een vriend - binnen de thema’s ‘Food’, ‘Body’, ‘Mind’ en ‘Vrienden’

Voel je goed Van 7 tot en met 27 april 2016 staat bij Groupon het onderwerp Voel je goed centraal. We hebben een speciale shop ingericht met deals waarmee jij je goed of nog beter kan voelen en die shop is onderverdeeld in de thema’s: Food, Body, Vrienden en Mind. Zo vind je ze nog gemakkelijker.

Winactie

Binnen ieder van die 4 thema’s geven we twee prijzen weg - dus één ‘Food’-deal, ‘Body’-deal, ‘Mind’-deal en ‘Vrienden’-deal voor jou en één voor een vriend(in)- waarmee jullie samen een stap in de goede richting kunnen zetten. Koop deze deal voor € 0 om automatisch kans te maken op één van de vier “Voel je goed”-deals. Of je nu wat vaker gezond wil eten, fitter wil worden met een paar stevige bootcampsessies, jezelf mindful wil maken of je leven wil verrijken door vaker activiteiten te ondernemen met vrienden of familie. Hier vind je die deals voor dat goede gevoel.

Nederlanders zijn massaal bezig met een gezonde levensstijl

Heel veel landgenoten zijn bewust bezig een goed gevoel over zichzelf te krijgen op de gebieden Food, Body en Mind, en zij hebben daarbij sterk de behoefte aan persoonlijke begeleiding. Dat blijkt uit onderzoek van Groupon* naar de fysieke en mentale kracht van Nederlanders. Opvallend is dat 50+ers zich op alle vlakken beter over zichzelf voelen dan de jongere generatie. Uit het onderzoek blijkt dat iedereen op zijn eigen manier balans aanbrengt tussen de onderdelen Food, Body en Mind. Jongeren halen het goede gevoel vooral uit sportieve activiteiten, terwijl vijftigplussers vooral zeer tevreden zijn met hun eetpatroon (52 procent, ten opzichte van 37 procent van de jongeren).

Onder begeleiding op weg naar een krachtig lichaam

Meer dan de helft van de tieners wordt graag onderworpen aan een stevige bootcamp-sessie (55 procent). In deze leeftijdsgroep en die van de twintigers is de personal trainer dan ook zeer populair. Zo wil ruim één op de drie jongeren onder de twintig jaar (36 procent) graag een personal trainer en is dat bij twintigers zelfs meer dan de helft (56 procent). Wanneer er gevraagd wordt wat ze ervan weerhoudt om met een coach te werken aan hun fysieke fitheid, blijken de hoge kosten een rol te spelen. Uit ons onderzoek blijkt dat vooral vrienden ervoor zorgen dat we gemotiveerd worden om iets aan onze fysieke of mentale fitheid te gaan doen. Daarom win je in dit geval niet alleen iets voor jezelf, maar ook voor een ander.

* Groupon deed onderzoek onder 1.172 respondenten in Nederland, gemeten in maart 2016.

Deal-Voorwaarden

Maximaal 1 aankoop per optie per persoon. Binnen iedere optie kiest Groupon twee winnaars. Alle winnaars mogen zelf een deal* voor zichzelf uitkiezen én een deal voor een vriend of vriendin (*maximale waarde € 50 per deal). De winnaars worden uiterlijk op vrijdag 6 mei 2016 bekend gemaakt, zij worden via een speciale e-mail en / of telefonisch op de hoogte gesteld. Speciale voorwaarden van deze deal: gr.pn/voeljegoedvwd.

Over Groupon Nederland Quirky Deals