Groupon Nederland Quirky Deals

Gratis workshop zandkastelen bouwen in Scheveningen op 4 juli

110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Op het Scheveningse strand leer je in twee uur de geheimen van de zandarchitectuur en misschien eindigt je sculptuur wel op de eerste plaats

Wat je krijgt


 

Er is kwalitatief onderzoek gedaan naar wat kinderen nou het meest waarderen in hun ouders. En wat blijkt? De ideale ouder moet de weg naar het strand weten, waar ze de lekkerste ijsjes verkopen en, hoe kan het ook anders, hoe je een fatsoenlijk zandkasteel neerzet. Ga voorbereid de zomer in en fris je geheugen op met deze gratis (!) groupon.

Kies uit twee opties

  • € 0 voor een workshop voor 1 volwassene en maximaal 4 kinderen
  • € 0 voor een plek op de reservelijst als er plekken vrijkomen trekken we willekeurig nieuwe deelnemers

Wat maakt een zandkasteel nou tot een architectonisch meesterwerk? Nou, een fundering die niet door de minste of geringste golf, hond, of vlieger omver wordt geblazen. Een gedegen constructie, een stevig fundament en een fraaie afwerking van de voorgevel. Dat is waar het om gaat. Dat weet ieder kind. Maar weet jij nog wel precies hoe dat ook alweer moet? Bij Groupon realiseren we ons we hoe belangrijk deze knowhow de komende maanden wordt en daarom kunnen we je niet achterlaten met alleen die schep. Tijd om het geheugen een beetje op te frissen. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je tijdens de bouw geen hernia oploopt, niet onverwachts in een kuil valt en dat je kasteel bestand is tegen aanvallende draken? 

De cursus

De cursus begint met uitleg over het programma dat je te wachten staat. Daarna worden er vier groepen van zo’n 25 man gemaakt en leggen de zandkunstenaars de verschillende technieken, dit duurt ongeveer een half uurtje. Je leert verder wat je vooral wel wel en niet moet doen bij het bouwen van een zandkasteel. Theorie is leuk, maar uiteindelijk is het natuurlijk tijd voor het echte werk. 60 minuten krijg je de tijd om een zo kunstig mogelijk zandkasteel te vervaardigen. De zandkunstenaars blijven in de buurt, zodat je de nodige tips en trics meekrijgt. Als het eindsignaal klinkt, is het tijd voor de beoordeling van de vakkundige jury en wordt het winnende kasteel uitgekozen. Het hele programma duurt in totaal zo’n twee uur en kost je niks, we herhalen: niks! Nou ja, misschien wat zand in je schoenen, sokken en onderbroek, that’s it. Natuurlijk is de beschikbaarheid beperkt, dus kwestie van er vooral heel snel bij zijn. Als de eerste optie (de workshop voor 1 volwassene en max. 4 kinderen) is uitverkocht, niet getreurd: ‘koop’ de tweede (die is ook voor niks!) en we zetten je op de reservelijst voor als er onverhoopt nog plekken vrijkomen.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig voor een workshop zandkastelen aan het strand van Scheveningen op 4 juli 2015, inloop om 10.30 uur.
Aankoop: maximaal 2 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht aanmelden vóór 30 juni 2015 via reserveren.groupon.nl, zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen aan de workshop.
Annuleren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: de workshop wordt met foto en video vastgelegd. Door deelname aan de workshop ga je akkoord met deze opnames en de publicatie van de beelden op (social) media. Wil je met 2 volwassenen komen? Dan koop je de groupon 2 keer. Een plek op de reservelijst geeft geen toegang tot de workshop. Als er afmeldingen zijn, dan krijg je een persoonlijke e-mail. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Groupon Nederland Quirky Deals


Groupon Nederland Quirky Deals

Goed doel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.