Geen nieuwe meldingen

Groupon Nederland Quirky Deals

Groupon Nederland Quirky Deals

830+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Koop deze deal voor € 0 en maak kans om het strijdtoneel met maximaal 5 vrienden te betreden voor een spannend dagje airsoften.

Wat je krijgt

Voor alle momenten dat je bent beschoten met woorden in heftige discussies of met blauwe schilden in Mario Kart: échte vrienden kunnen elkaar altijd bestoken, dus ook met enorm snelle plastic balletjes. Grijp je kans met dit airsoft-avontuur bij Airsoft Training Center.

  • € 0 voor kans op een dag airsoften met maximaal 6 personen

Koop deze deal voor nul euro! en je maakt automatisch kans om een indoor airsoft-avontuur voor jou en maximaal 5 vrienden te winnen. De winnaar wordt door ons willekeurig gekozen uit de kopers van deze deal. En als je wint, nemen we contact met je op.

Heb je geen zin om te wachten op de uitslag? Bestel deze Airsoft-deal dan hier.

Laat ons weten of je mee hebt gedaan met deze winactie op Twitter @GrouponNed met hashtag #winactie of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

De details:

Win 4 uur lang indoor airsoften met max. 6 personen bij het Airsoft Training Center en krijg:

  • een airsoft replica geweer
  • een gezichtsbril of gezichtsmasker
  • een airsoft-outfit
  • 1000 balletjes per persoon (BB’s)

Je weet pas wie je echte vrienden zijn wanneer je in je rug wordt geschoten of wanneer je zij aan zij de vijand te lijf gaat. Bekokstoof je in deze 4 uur lang durende airsoft-ervaring ingewikkelde strategieën, of ga je Rambo-stijl het strijdtoneel op? De keuze is aan jou en maximaal 5 vrienden (of familie, of wie je maar in je vizier wil hebben).

Airsoft Training Center

Airsoft is in veel landen al uitgegroeid tot sport. Politie- en defensiediensten trainen ook met de veilige replica’s. De unieke en van overheidswege goedgekeurde indoorlocatie (6000 m2) van Airsoft Training Center in Helenaveen - tussen Helmond en Venlo - maakt van vrijgezellenfeesten en andere uitjes een adrenalineshot dat niet lang genoeg kan duren, of het nu mannen of vrouwen betreft.

Voorwaarden

Geldigheid: deze deal staat t/m 1 maart 2017 online.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Deelname: automatisch door deze deal te kopen. Daarna kan je achterover leunen en rustig afwachten of je de gelukkige bent. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Groupon zal de winnaar met een speciale e-mail en / of telefonisch op de hoogte brengen binnen een week na het eindigen van de winactie.
Meer info: je krijgt een replica met 1000 balletjes p.p., een bril of masker en een outfit. Kijk naar de speciale actievoorwaarden op www.groupon.nl/pages/airsoft-tandc .

Over Groupon Nederland Quirky Deals