Geen nieuwe meldingen

Groupon Nederland Quirky Deals

Heemstedestraat 80, Amsterdam

Winactie: volledig verzorgd diner inclusief drankjes voor 4 personen bij Libanees restaurant Cedars in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Koop deze deal voor € 0 en maak kans op een Libanees dinerarrangement met welkomstcocktail, salades, mazzas, hoofd- en nagerecht en drankjes

Over deze deal

Smaakpapillen die te weinig beweging krijgen vinden het vaak lastig om van die rode, sappige bank te komen en de wereld om hen heen te ontdekken. Geef ze een culinaire workout bij Cedars.

De deal

  • € 0 voor kans op een volledig verzorgd diner incl. drankjes voor 4 personen bij Cedars

Koop deze deal voor nul euro! en je maakt automatisch kans op een volledig verzorgd Libanese diner. Dit bijzondere arrangement voor vier personen bestaat uit:

  • een welkomstcocktail
  • 2 salades
  • 7 koude mazza
  • 3 warme mazza
  • een hoofdgerecht
  • een dessert
  • drankjes

De winnaar wordt door ons willekeurig gekozen uit de kopers van deze deal. Wil je niet wachten op de uitkomst van deze winactie? Trakteer jezelf en een gezelschap naar keuze dan hier op een onalledaags culinair avontuur.

Maak jouw dag - en die van je mee-eters - bij Cedars en maak onze dag door te laten weten dat je hebt meegedaan met deze winactie op Twitter @GrouponNed met hashtag #winactie of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

Cedars

Dit Libanese restaurant aan de Westlandgracht in Amsterdam heeft een bijzonder rond terras op het water, waar de bediening je graag gastvrij ontvangt. De strakke inrichting maakt de uitstraling fris en gezellig. In het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid traditioneel diner. Daarna kan je gezellig verkassen naar het loungegedeelte, waar de cocktailbar te vinden is. Kom je met de auto, dan zijn er genoeg gratis parkeermogelijkheden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: deze deal staat t/m 22 maart 2017 online.
Deelname: automatisch door deze deal te kopen. Daarna kan je achterover leunen en rustig afwachten of je de gelukkige bent. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Groupon zal de winnaar met een speciale e-mail en / of telefonisch op de hoogte brengen binnen een week na het eindigen van de winactie.
Meer info: het arrangement inclusief drankjes en welkomstcocktail. kijk ook naar de speciale actievoorwaarden op: kijk voor de speciale actievoorwaarden op: https://www.groupon.nl/pages/voorwaardenwinactiecedars-tandc.

Over Groupon Nederland Quirky Deals