Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Accuvervanging en schermreparatie voor je iPhone bij de GSM Specialist op 3 locaties in Breda

Kies optie

In een Notendop

Breng je kapotte iPhone naar de Specialist om ‘m door ervaren experts te laten repareren terwijl je wacht - opsturen mag ook.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
Franstop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
juni 20, 2021
Uitstekend. Immers de reparatie van het scherm is correct uitgevoerd.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor accuvervanging van een iPhone 4/4S/5/5S/5C/6/6+ (waarde € 74,95)
  • € 38,99 voor schermreparatie voorkant van een iPhone 4/4S (waarde € 79)
  • € 63,99 voor schermreparatie van een iPhone 5/5S/5C (waarde € 129,95)
  • € 78,99 voor schermreparatie van een iPhone 6 (waarde € 159,95)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: je kan je toestel brengen, reserveer dan minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Je kan ook je toestel opsturen, vul dan het reparatieformulier in via http://gr.pn/gsmreparatie. Stuur het reparatieformulier samen met je groupon en telefoon naar GSM Reparatie.nl (Nieuwe Haagdijk 8, 4811 TD, Breda).
Annuleren: als je een afspraak voor brengen hebt gemaakt en deze wil annuleren moet dit minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: het opsturen van aangetekende verzending kost € 8,15. Retourkosten zijn € 9,08 en dit betaal je via factuur die je per mail ontvangt van GSM Reparatie.nl. Binnen 72 uur na betaling van de factuur wordt je toestel dan retour gestuurd. Als er andere mankementen vastgesteld worden, wordt er een passend voorstel gedaan. Neem je afgedrukte groupon mee als je de telefoon langsbrengt. Langsbrengen is mogelijk op de locaties Karnemelkstraat 1, Ginnekenstraat 120 en Nieuwe Haagdijk 8 in Breda. Langsbrengen op zondag is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GSM Reparatie

Als je smartphone, tablet of laptop rebels is en absoluut niet doet wat jij wil, dan kan je in Breda de hulptroepen van GSM Reparatie inschakelen. GSM Reparatie zegt trots bijna alle onderdelen te kunnen vervangen en lastige reparaties uit te kunnen voeren. En de meeste reparaties zijn ook nog eens uit te voeren terwijl je wacht, zodat je jouw geliefde device na een bezoek aan ze direct weer mee naar zijn home sweet home kan nemen.