Geen nieuwe meldingen

7 locaties

Rijden in een Nissan GT-R bij GTRrijden

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga de weg op met een getunede Nissan GT-R bekend van de Fast & Furious-films of rij mee met de instructeur, geldig op 6 locaties.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor 20 minuten meerijden in een Nissan GT-R (waarde € 110)
  • € 59 voor 20 minuten zelf rijden in een Nissan GT-R (waarde € 135)
  • € 99 voor 40 minuten zelf rijden in een Nissan GT-R (waarde € 240)

Je kan meerijden met een instructeur of zelf rijden met de instructeur naast je. De auto gaat in minder dan drie seconden van 0 naar 100 en heeft een topsnelheid van 325 km per uur. Dat moet genoeg zijn.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf online; voor de optie 20 minuten meerijden op http://gr.pn/2dBpwHH, voor 20 minuten zelf rijden op http://gr.pn/2dBoFqg en voor 40 minuten zelf rijden op http://gr.pn/2dBp2kB, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: GTRrijden heeft het recht ritten te annuleren tijdens slechte weersomstandigheden zoals sneeuwval, mist of gladheid en andere omstandigheden waardoor het niet verantwoord is te rijden. Minimale leeftijd voor zelf rijden is 21 jaar en rijbewijs B is vereist. Er rijdt altijd een instructeur mee. Het is niet mogelijk om passagiers mee te nemen. Eigen risico als bestuurder bedraagt € 1.500. Het eigen risico kan worden afgekocht voor € 25 per rit. In het weekend (zaterdag en zondag) geldt een toeslag van € 15 per rit. Voor € 20 kun je nagenieten van de rit via de HD onboard camera. Geldig in Almere, Apeldoorn, Den Bosch, Wolvega, Bleiswijk, Veldhoven en Roosendaal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GTRrijden

GTRrijden biedt de unieke ervaring om zelf te rijden in een Nissan GT-R te rijden, of er naast de bestuurder in mee te rijden. De GT-R is een sportwagen die je ziet optreden in games als Gran Turismo 5 en Need for Speed en bekende rollen speelt in de Fast & Furious-films. De raceauto's zijn van zichzelf natuurlijk al haastig, maar de blitse machines van GTRrijden zijn ook nog getuned, wat resulteert in maar liefst 620 PK en 750nm koppel. Voor de autoleken: dat is dus veel, bruut en kicken.

GTRrijden

Vervoer, Plezier of vrije tijd