Geen nieuwe meldingen

Guerlain "Samsara" Eau de Parfum 30 ml., voor vrouwen

Guerlain "Samsara" Eau de Parfum

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Deze Guerlain Eau de Parfum “Samsara” biedt een oriëntaalse houtachtige geur voor vrouwen, verkrijgbaar in een flesje van 30 ml.

Product-details

  • Guerlain “Samsara” Eau de Parfum voor dames
  • Inhoud: 30 ml.
  • Met verdamper

Olfactorische piramide

  • Topnoten: bergamot, citroen, ylang-ylang en perzik
  • Hartnoten: groene akkoorden, jasmijn, iris, naricissus, violet en roos
  • Basisnoten: sandelhout, vanille, tonkaboon en amber

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.