Geen nieuwe meldingen

Leren golfen: ééndaagse GVB-cursus met theorie-examen via GVB Land voor 1-4 personen

Resterende tijd beperkt!
Tot 88% korting.
Kies optie

In een Notendop

Perfectioneer je swing en behaal een Handicap54 (GVB) onder begeleiding van professionele golfers bij diverse golfverenigingen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een eendaagse GVB-cursus voor 1 persoon (waarde € 110)
  • € 34,99 voor een eendaagse GVB-cursus voor 2 personen (waarde € 220)
  • € 49,99 voor een eendaagse GVB-cursus voor 4 personen (waarde € 440)

Het programma:

09.00 uur - ontvangst in de golfshop
09.30 - 12.00 uur - Full Swing / Pitchen
12:00 - 13:00 uur - Lunchpauze (zelf meebrengen) 13:00 - 14:30 uur - Putten/Chippen
14:30 - 16:00 uur - Baanles
16:00 - 18:00 uur - Theorieles en theorie-examen

Voor je praktijkexamen speel je 9 holes samen met iemand die al in het bezit is van minimaal GVB (Handicap54) of met één van de golfprofessionals. Dat praktijkexamen mag op een eigen gewenste dag worden ingevuld of direct na afloop van deze dag.

Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op data te zien op https://www.gvbland.nl/ (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief ballen voor de driving range à € 10, en het lidmaatschap van Golf Club Nederland (GCN) waar je GVB-registratie, verzekering en handicapregistratie worden ondergebracht à € 79 per jaar. Greenfee voor de baanles kost € 10 per dag.
Reserveren: verplicht online via https://www.gvbland.nl/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het spelen van de 9 holes voor je praktijkexamen mag op een eigen gewenste dag worden ingevuld of direct na afloop van deze dag. Je kan deze ronde alleen spelen met iemand die al in het bezit is van minimaal GVB (Handicap54) of in combinatie met één van de golfprofessionals. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GVB Land

Als je golfspel vastzit in de spreekwoordelijke bunker is de kans groot dat je met een van de vele cursussen van GVB Land je weg op de green weer terug weet te vinden. Behaal je Handicap54 (GVB) met een één- of tweedaagse cursus met examens of volg een masterclass om nog wat extra puntjes van je handicap af te schaven. De cursussen zijn onder begeleiding van echte golfprofessionals, zodat je leert van een selectie van de beste spelers die Nederland te bieden heeft. Bij GVB Land kan je terecht voor allerlei cursussen van inlooplessen tot masterclasses. Naast genieten van de mooie natuur is er genoeg te doen voor elke golffanaat. 18 holes, 91 afslagplaatsen en meerdere greens en bunkers, die in piekfijne conditie worden gehouden door de greenkeepers, helpen je om elk aspect van je spel te optimaliseren.

GVB Land

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.