1 of 2 haanvormige kruideninfusers

Haanvormige kruideninfuser

€ 12,99
€ 7,98
39% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Laat je kruiden en gegarneerde boeketten in je gerechten trekken om je recepten op smaak te brengen, dankzij deze haanvormige infuser.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze kruideninfuser aan, gedistribueerd door LG-Expro

  • De bouillon behoudt alle tonen van kruiden zonder ze in de schaal te hebben
  • Materiaal: siliconen van voedingskwaliteit
  • Afmetingen: 18 x 3 x 3 cm
  • Gewicht: 0,045 kg
  • Bestand tegen temperaturen tot 110 ℃

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij shop-story.fr van 08/11/2021.
Meer info: Je product wordt geleverd door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors
26540 Mours Saint Eusèbe
FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.