Mido De Markko

Jacob van lennepkade 185, Amsterdam

Haar wassen, knippen en stylen, naar keuze met verven van de uitgroei bij kapsalon Mido De Markko in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Relax terwijl je haren worden gewassen, geef aan wat voor model je in je haar wilt en de hairstylist gaat aan de slag voor een frisse look.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 20, 2022
It’s a very kind person and a good hairdresser. He has cut my hair exactly how I wanted it. He takes the time for you and wants to deliver a perfect job.
L
Loes
83 beoordelingen35 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 20, 2022
Een hele goede kapper met passie voor zijn vak! Heerlijke hoofd massage en zeer tevreden over het resultaat. Absoluut een aanrader!
S
Saima
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 29, 2022
Hij is heel vrindelijk, luisterd goed, geeft advies en heeft mijn haar perfect geknipt. Bedankt!

Over deze deal

  • Haar wassen + knippen + stylen
  • Naar keuze incl. verven van maximaal 5 cm uitgroei
  • Kapsalon in het hart van de hoofdstad
  • Laat jouw lokken onder handen nemen door de pro
  • Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen). Reservering vereist via mail midodemarkko@yahoo.com of via WhatsApp op 0636 522 624, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het verven van de uitgroei is geldig voor een uitgroei van maximaal 5 cm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Mido De Markko

Bij kapperszaak Mido De Markko, op een steenworp afstand van het Vondelpark, kan iedereen terecht voor veel meer dan alleen het bijknippen van dooie puntjes. Zo kan je je kapsel laten stylen, föhnen en verzorgen met behulp van verschillende haarmaskers. Ook andere bronnen van haargroei zijn geen probleem voor deze kapsalon. Zo kan je je wenkbrauwen weer helemaal strak laten epileren en is het zelfs mogelijk deze te laten verven. Mannen kunnen bij Mido De Markko ook terecht voor alle soorten gezichtshaar. Laat je baard op en top trimmen of ga voor compleet glad, net hoe jij het graag wil.