sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Kiki Grace Hair & Beauty

Henk Speksnijderstraat 8, Rotterdam

Haarbehandeling naar keuze bij Kiki Grace Hair & Beauty in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Laat je haar wassen, knippen, verzorgen met een haarmasker en naar keuze verven of highlighten voor een verzorgde look.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Stefany
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 3, 2022
I am so happy with my new cut, the wash and the dry of my hair, now it looks amazing. The attention was great and the company was great, Kiki is so friendly and kind. I really recommend the place ✨

Over deze deal

  • Haarbehandeling naar keuze:
    • Wassen, knippen, haarmasker en drogen
    • Wassen, knippen, 1/4 highlights + toner, haarmasker en drogen
    • Wassen, knippen, verven in 1 kleur, haarmasker en drogen
    • Wassen, knippen, 1/2 highlights + toner, haarmasker en drogen
  • Geldig voor haar tot schouderlengte, voor langer haar moet op locatie een toeslag betaald worden

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Verplicht telefonisch reserveren op WhatsApp via 0620 625 699. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De opties met highlights en verven van het haar gelden voor haar tot schouderlengte. Voor haar langer dan schouderlengte en niet langer dan de borst geldt een toeslag van € 20 voor verven en € 30 voor highlights. Voor haar met een lengte tussen de borst en heupen geldt een toeslag van € 40 voor verven en € 60 voor highlights. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Kiki Grace Hair & Beauty

In het winkelcentrum Lageland in Rotterdam zit Kiki Grace Hair & Beauty gevestigd. Je auto parkeer je gratis voor de deur en dan kan je plaatst nemen in een van de stoelen. Laat je haar verven, highlights zetten of laat je coupe verzorgen met een masker, waarna je lokken in model geföhnd worden. Kapster Claudia uit Portugal legt je in de watten en luistert naar je behoeften. Zodat je met je verzorgde, nieuwe coupe de salon weer uit kan lopen.