Haard & Huis schoorsteenveegtechniek

Dakinspectie, schoorsteenvegen en/of dakgootreiniging bij Haard & Huis

Tot 64% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat je huis van gevel tot schoorsteen onderhouden terwijl je zelf op de luie stoel blijft zitten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een aantal dingen in het leven die je écht aan professionals moet overlaten; vuurspuwen, worstelen en schoorsteenvegen. De medewerkers van Haard & Huis Schoorsteenveegtechniek zijn nog aan het oefenen met vuurspuwen en worstelen, maar dat schoorsteenvegen, dat kunnen ze al jaren prima.

Kies uit 4 opties

 • € 24,99 voor een dakinspectie + schoorsteenvegen OF dakgootreiniging (waarde € 66)
 • € 34,99 voor een dakinspectie + schoorsteenvegen EN dakgootreiniging (waarde € 96)
 • € 69,99 voor een dakinspectie, schoorsteenvegen en camera inspectie (waarde € 191)
 • € 79,99 voor een dakinspectie, gootreiniging, schoorsteenvegen en een camera inspectie (waarde € 221)

Soms blijf je maar vegen en vegen en vegen, alleen wordt het simpelweg niet schoon. Het ding zit op een onmogelijke plek, je hebt hoogtevrees en zo zijn er nog 1001 excuses. Het reinigen van de dakgoten en het vegen van schoorstenen is echt een vak apart. En dat vak verstaat Haard & Huis Schoorsteenveegtechniek gelukkig goed. Je kunt kiezen uit 4 opties en afhankelijk van de gekozen optie worden de volgende zaken gecontroleerd:

 • Dakpannen
 • Voegwerk
 • Nokken
 • Lood
 • Lekkage
 • Dakgoot
 • Vogelnesten
 • Andere gebreken of tekortkomingen

Kies je voor de optie met camera-inspectie, dan wordt de schoorsteen met een geavanceerde camera gecontroleerd. Deze camera komt op plekken die het blote oog niet kan zien.

Haard & Huis Schoorsteenveegtechniek

De experts van Haard & Huis zijn gespecialiseerd in het onderhoud van stookkanaal, schoorsteen en daken. Haard & Huis zegt dat de klant koning is en zij zorgen dat het dak van jouw kasteel in topconditie is.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Wegens vakantie gesloten van 24 juli t/m 19 augustus 2018.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0736 445 003, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Bij het niet nakomen van de afspraak wordt € 25 in rekening gebracht. Meld achterstallig onderhoud bij het maken van een afspraak. Bij dakgootreiniging wordt bij meer dan 10 meter € 3 per extra meter in rekening gebracht. De dakgoot moet goed bereikbaar zijn met een ladder van 9 meter. Een afspraak duurt gemiddeld 10 tot 20 minuten. Let op: het is niet mogelijk om een gesloten haard (gas- of moederhaard) te vegen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Haard & Huis schoorsteenveegtechniek


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.