1 of 2 haarverwijderende microvezel handdoeken, incl. verzending

1 of 2 haarverwijderende microvezel handdoeken

€ 24,99
€ 14,16
43% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze microvezel handdoek is handig voor het wassen en drogen van je favoriete viervoeter en droogt sneller af dan een katoenen handdoek.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door London Exchainstore LTD

  • Eén kant is absorberend en sneldrogend
  • De andere zijde is een rubberen kussentje voor het verzorgen van losse haren
  • Mag in de wasmachine
  • Afmetingen: ca. 60 x 28 cm
  • Kleuren: grijs-blauw en marineblauw-blauw

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij London Exchainstore LTD van 07.06.2022.
Meer info: Producten verkocht door London Exchainstore LTD. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: Zeal House Unit 18, 8 Deer Park Road, SW19 3UU London Greater London, GB, cs@londonexchainstore.co.uk. Geregistreerd adres: London Exchainstore LTD.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.