sluit
Local HP

Mari Hair & Beauty

Hoogstraat 136, Schiedam

Haarverzorgings- en kappersbeurt bij Mari Hair & Beauty in Schiedam

Kies optie

In een Notendop

Je haar door een professional grondig laten verzorgen is een feestje; de bewonderende blikken als je de straat op loopt, dat is confetti.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
T
Tatiana
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
oktober 15, 2022
Aardig personeel en goed resultaat
R
Radjkoemarie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
augustus 20, 2022
Ze was echt niet vriendelijk. Ze moest duidelijk vertellen wat je allemaal krijgt voor die prijs. Ik heb 10 euro extra betaald voor gellak. Ik ga niet meer terug bij haar. Eelt wordt ook niet weggehaald. Moest ook 10 euro extra ervoor betalen, terwijl het op de Groupon wordt aangegeven dat eelt ook wordt weggehaald.
M
manisha
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
augustus 20, 2022
Misleidend. Enorm veel addertjes onder het gras. Er staat overtollige eelt wordt verwijderd en daar zegt Mari dat je er extra 10 euro voor moet betalen. Ook geen gedroogde fruit en bloemen gezien in mijn voetenbad. Daarnaast heb je twee verschillende coupons betreft handen en voeten, waardoor ik verschillende coupons kon kopen en dan wordt er gezegd dat, dat niet mogelijk is. Als je klanten wilt behouden, leer dan eerst hoe je ze een fijn eerste gevoel geeft. Kortom, meer dan 20 euro betalen voor alleen nagels lakken en een scrub die nog geen 2 min duurt. Voor mij de eerste en laatste keer. Kan dit voor goedkoper beter thuis doen!
F
fatima
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 13, 2022
goeie service
I
I
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 8, 2022
Leuke dames en ze werken ook erg netjes! Ik heb ook gelijk acryl nagels laten zetten en dat is ook heel mooi gedaan.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Haarverzorgings- en kappersbeurt
 • In het centrum van Schiedam
 • Je hebt de keuze uit de volgende haarverzorgingsbehandelingen:
  • Wassen, knippen, haarmasker en drogen
  • Wassen, knippen, uitgroei verven, haarmasker en drogen
  • Wassen, knippen, highlights met 10 folies, haarmasker en drogen
  • Wassen, knippen, verven in één kleur, haarmasker en drogen
 • Bij highlights geldt een toeslag van € 10 voor haar langer dan de schouders
 • Voor lang en dik haar geldt een toeslag van € 10
 • Aanbieding niet geldig voor kroeshaar

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag en iedere eerste zondag van de maand (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 0683 295 339, o.v.v. Groupon. Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bij highlights geldt een toeslag van € 10 voor haar langer dan de schouders. Aanbieding niet geldig voor kroeshaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mari Hair & Beauty

Bij Mari Hair & Beauty in Schiedam is stralen het uitgangspunt. Zo stralen er verschillende behandelingen op het beauty-menu om klanten te laten stralen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreide spa pedicure, een kappersbehandeling met verzorgend masker, gedag zeggen tegen ongewenste haargroei op de waxtafel of haartjes in je gezicht laten epileren met touw voor een stralend gezicht. Bij Mari Hair & Beauty zijn zowel vrouwen als mannen en kinderen aan het geschikte adres voor een stralend voorkomen.