Hair & Beautysalon B&G

Brazilian wax, naar keuze met meer extra's bij Hair & Beautysalon B&G in Spijkenisse

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat ongewenste haartjes rond de bikinilijn een- of driemaal harsen en breid dit naar keuze uit met de gehele benen en oksels.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


In de Schaamstreek in Zuid-Holland is sinds de jaren ‘90 een speciale bikinizone voor ‘haar’ waar alle zorgen daarover volledig worden weggenomen. Ga glad voor een Brazilian wax-behandeling bij Hair & Beautysalon B&G in Spijkenisse.

Kies uit 4 opties

  • € 12,50 voor 1x Brazilian wax (waarde € 25)
  • € 29,50 voor 3x Brazilian wax (waarde € 75)

  • € 22,50 voor 1x Brazilian waxpakket - schaamstreek, benen en oksels (waarde € 55)
  • € 64,50 voor 3x Brazilian waxpakket - schaamstreek, benen en oksels (waarde € 165)

Met een Brazilian wax laat je ongewenste haartjes rond de bikinilijn met haarzakje en al verwijderen. Zo blijven nieuwe ‘lastpakken’ langer weg en voelt het gebied gemiddeld 3 tot 8 weken zo glad als een ijsbaan aan. Met een simpele rekensom kan je nagaan dat de optie van drie keer behandelen in het beste geval voor een haarvrije omgeving zorgt van bijna een half jaar. Voor de dames die zich volledig van hun ‘vachtje’ willen ontdoen, is er de optie voor het Brazilian wax-pakket. Hiermee wordt niet alleen de bikinilijn onder handen genomen, maar krijgen de volledige benen en de oksels ook een opfrisbeurt.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0181 880 331, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De waxbehandelingen zijn niet voor heren. Het is ook mogelijk om voor de bikinilijnbehandeling te kiezen i.p.v. de Brazilian wax. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hair & Beautysalon B&G


Hair & Beautysalon B&G aan de Korenbloemstraat in Spijkenisse wordt gerund door twee zussen, Bilge en Gúlsen, die zijn gespecialiseerd in haar. Haar op je hoofd, in het gezicht, in de oksel, op de benen of waar dan ook. In vele gevallen zullen ze dit met veel liefde en precisie met een wax of stukje touw voor je verwijderen. Behalve in het geval van het haar op je hoofd, daar hebben ze namelijk diverse kappersbehandelingen voor. Zomaar, omdat het weer tijd is, of voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij. In dat geval kunnen ze het hele plaatje ook nog compleet maken met visagiebehandelingen, getuige het tweede deel van hun bedrijfsnaam. De salon biedt beautytreatments zoals IPL-behandelingen, wimperlifiting, gezichtsbehandelingen en hair-extensions.

Hair & Beautysalon B&G

Ontharen, Waxen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.