Geen nieuwe meldingen

Kappersbehandelingen voor dames en heren bij kapsalon Hair & Looks in Tilburg

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je haar uitgebreid wassen en tot in de puntjes knippen, stylen en naar keuze verven en aftoppen met highlights/lowlights.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Het geluid van een schaar kan heel wat teweeg brengen, net als een gepassioneerde vakantieliefde, een zak chocolade pepernoten vinden in de maand augustus of een kolonie schoonzwemmende teckels. Een frisse coupe heb je in de knip bij Hair & Looks.

Kies uit 3 opties

Heren:

  • € 11,99 voor wassen en knippen (waarde € 23)

Dames:

  • € 19,99 voor wassen, knippen en stevig in model föhnen (waarde € 39)
  • € 34,99 voor wassen, knippen, basiskleuring + highlights/lowlights bovenop en droogföhnen (waarde € 79,50)

Zowel dames als heren kunnen bij kapsalon Hair & Looks in Tilburg terecht voor een frisse coupe. Een coupe voor je bolletje. Niet voor een ‘ijsco’, maar voor een kekke knipbeurt. Heren laten hun haar grondig uitwassen en in model naar keuze knippen door de getrainde haarspecialisten van Hair & Looks. Dames komen eveneens voor een knipbeurt langs. Afhankelijk van keuze zit er in deze kappersdeal model föhnen van het haar of juist een geheel nieuwe look met basiskleuring en high-/lowlights.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. de maand december).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 013 511 4279, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig bij de vestiging in Tilburg. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Over Hair & Looks

De jonge, hippe kapsalon Hair & Looks heeft vestigingen in Breda, Helvoirt, Oosterhout en Tilburg. De missie van de salons is hun klanten een vertrouwd gevoel te geven én een kapsel waar ze blij mee zijn. Ze geven graag persoonlijk advies, samen met tips en trucs om je haar te stylen. De kapsters hebben stuk voor stuk een schat aan ervaring en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van knip- en kleurtechnieken en de laatste trends. Zo zit je altijd met een goed gevoel in hun kappersstoelen.

Hair & Looks

Salon, Kapper, Knipbeurt
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.