Geen nieuwe meldingen

Hair Remove old

Gevestigd in Healthclub Vivelli Kelvinstraat 1, Wijchen

Laat acne, couperose, pigmentvlekken of tattoo's verwijderen bij Hair Remove

Kies optie

In een Notendop

  • De IPL-laser vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken, vernietigt de kleine bloedvaatjes die couperose veroorzaken, vernietigt cellen in het pigment die vlekken veroorzaken

  • Tattoos worden met IPL verwijderd doordat de extreem kleine inktdeeltjes in de huid uit elkaar vallen en door je lijf worden opgeruimd

  • Salon te zien bij RTL4 en SBS6

Over deze deal

Van sommige dingen wil je alleen maar méér - persoonlijkheid, karakter, ervaring, geduld - en van andere dingen dan weer minder. Laat acne, couperose en pigmentvlekken behandelen en tattoo’s verwijderen door Hair Remove.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor 1 behandeling (waarde € 100)
  • € 87,99 voor 3 behandelingen (waarde € 300)
  • € 144,99 voor 5 behandelingen (waarde € 500)

De IPL-laser gaat acne in gezicht, hals en nek en op borst, rug en schouders te lijf door de bloedtoevoer naar de boosdoenende ontstoken talgkliertjes te verbeteren, waardoor de bacteriën die deze ontsteking veroorzaken worden vernietigd, garandeert Hair Remove. Couperose wordt met IPL aangepakt doordat de toegenomen of uitgezette kleine bloedvaatjes die zichtbaar zijn in het gezicht worden vernietigd. IPL gaat de strijd aan met pigmentvlekken in het gezicht en op rug en handen door cellen in het pigment in kwestie te vernietigen met felle, krachtige lichtflitsen. Diezelfde laser laat ten slotte ook de extreem kleine inktdeeltjes in de huid uit elkaar vallen waarna ze door het lichaam zelf worden opgeruimd. Je snapt, dit zijn de nogal korte versies van de uitleg van de respectievelijke behandelingen. Neem voor meer info gerust contact op met Hair Remove, zij zullen je graag overtuigen van hun expertise en de kracht van hun werk.

Hair Remove


Hair Remove is een salon in Wijchen, gespecialiseerd in het ontharen van diverse delen van het lichaam en in IPL-behandelingen. Behalve couperose, pigmentvlekken en acne behandelen ze ook kalknagels, thuis of op locatie. Op tv waren ze te zien in het RTL4-programma “Altijd Jong” en bij SBS6 in “Feiten & Fabels”.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0643 442 404, o.v.v. Groupon.
Meer info: behandelingsoppervlakte is maximum 50cm2. Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Tussen elke behandeling moet 6 weken zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hair Remove old