Hairsalon Felice

Keratine behandelingen voor 1 of 2 personen bij Hairsalon Felice

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een keratine behandeling voor 1 persoon (waarde € 200)
  • € 149,99 voor een keratine behandeling voor 2 personen (waarde € 400)

De keratine behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Het haar wordt gewassen met een shampoo die ervoor zorgt dat je haarschubben open gaan staan, zodat de keratine goed in het haar kan dringen. Het haar wordt drooggeföhnd en hierna wordt de keratine op je haar aangebracht. Ook dit wordt weer goed drooggeföhnd. Als laatste wordt de keratine in je haar ‘geseald’ met een steiltang.

Met de keratine behandeling wordt de keratine diep in het haar gebracht. Hierdoor blijft je haar 3 tot 5 maanden uiterst soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. De keratine behandeling is geen relaxer of straightener, je haar houdt zijn natuurlijke slag of krul. De behandeling is bedoeld om het glanzender, zachter en gezonder te maken, waardoor het wel gladder lijkt. Na 3 tot 5 maanden zal het effect van de keratine behandeling geleidelijk verdwijnen door het wassen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 2 januari 2018, 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 036-5255838 , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op, voor haar langer dan 35 cm vanaf de kruin, wordt een toeslag van € 15 gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Felice Hairsalon


Bij Felice Hairsalon in Centrum Almere Stad kan je naast diverse kappersbehandelingen terecht voor make-up en nagelverzorging. Of je nu op zoek bent naar een trendy of een klassieke look, de ervaren schoonheidsspecialisten bieden je een passende behandeling die wordt afgestemd op jouw individuele wensen. Ook voor workshops en bruidskapsels ben je hier aan het professionele adres. De salon werkt uitsluitend met hoogwaardige producten.

Hairsalon Felice

Kapper, Haar-straighten, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.