sluit
Het is SALE

Rendementsweg 27, Mijdrecht

Kappersbehandeling naar keuze bij Hairstudio Jessica in Mijdrecht

Kies optie

In een Notendop

Laat je een frisse coupe aanmeten met een knipbeurt, naar keuze met netjes bijwerken van de uitgroei en shampoo en conditioner voor thuis.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
H.
98 beoordelingen26 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 10, 2022
Ze heeft heel netjes geknipt en het is een mooie zaak waar je voor de deur kunt parkeren!

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • In de knusse salon van Jessica
  • Ga sowieso voor een vers geknipte coupe
  • Die je naar keuze af kan maken met bijwerken van je uitgroei
  • Naar keuze aanvullen met 250 ml XP100 Vital shampoo en conditioner voor thuis

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren reserveren online via hairstudiojessica.nl/online-afspraak-maken/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Maximiaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 27 oktober 2021 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Hairstudio Jessica

Bij Hairstudio Jessica in Mijdrecht kunnen zowel man als vrouw binnen lopen voor een frisse coupe. Je kan hier niet alleen je haar in verschillende modellen laten knippen, Jessica is ook gespecialiseerd in verven. Denk aan een donkere kleur met warme gloed, knallende rode lokken, platinablonde manen, een zomerse coupe soleil of een speelse balayage. Er is veel mogelijk voor een flitsende verschijning. Zelfs als je de natuurlijke structuur van je haar even zat ben, kan je hier neerploffen voor een permanent. Bij Hairstudio Jessica werken ze enkel met professionele producten, zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe look kan genieten.