Geen nieuwe meldingen

Aetsveld 22, Vinkeveen

Kappersbehandeling naar keuze bij Hairstudio Jessica in Vinkeveen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je een frisse coupe aanmeten met een knipbeurt, naar keuze met netjes bijwerken van de uitgroei en een zonnige coupe soleil.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • In de knusse salon van Jessica
  • Ga sowieso voor een vers geknipte coupe
  • Die je naar keuze af kan maken met bijwerken van je uitgroei
  • En een zonnige coupe soleil als finishing touch

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor haar langer dan schouderlengte geldt een toeslag van € 10.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via https://www.hairstudiojessica.nl/online-afspraak-maken/. Kies de behandleing die op je groupon staat, de datum en tijd dat je wil afspreken en vul je gegevens in. Laat bij "Notities" weten dat je met een groupon komt.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De optie met verven is voor 1 kleur en enkel voor de uitgroei. Wil je je volledige haar in 1 kleur laten verven, dan geldt er een toeslag van € 15, ter plaatse te betalen aan Hairstudio Jessica. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hairstudio Jessica

Bij Hairstudio Jessica in Vinkeveen kunnen zowel man als vrouw binnen lopen voor een frisse coupe. Je kan hier niet alleen je haar in verschillende modellen laten knippen, Jessica is ook gespecialiseerd in verven. Denk aan een donkere kleur met warme gloed, knallende rode lokken, platinablonde manen, een zomerse coupe soleil of een speelse balayage. Er is veel mogelijk voor een flitsende verschijning. Zelfs als je de natuurlijke structuur van je haar even zat ben, kan je hier neerploffen voor een permanent. Bij Hairstudio Jessica werken ze enkel met professionele producten, zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe look kan genieten. En heb je de middelen niet om naar de salon te komen, dan komen de kapsters gewoon naar jou toe in Vinkeveen, Wilnis, Waverveen of Mijdrecht.

Hairstudio Jessica

Salon, Kapper, Knipbeurt