Geen nieuwe meldingen

1008 Hakle-vochtige toiletdoekjes

Vochtige toiletdoekjes

€ 24,99
Uitverkocht

In een Notendop

Dit vochtige toiletpapier is verkrijgbaar in 12 verpakkingen van 84 doekjes in reisformaat en kan handig zijn voor thuis of onderweg.

Product-details

  • 12 verpakkingen van 84 (1008 doekjes in totaal)
  • Hydraterende en biologisch afbreekbare formule
  • Laat een gevoel van frisheid en netheid achter op de huid
  • Alcoholvrij en pH-gebalanceerd
  • Snelle verspreiding
  • Voor een optimale spoeling mogen slechts één of twee doekjes tegelijk worden gebruikt

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.