Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1 of 4 armbanden met natuursteen

1 of 4 armbanden met natuursteen

€ 14,99
€ 9,49
36% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze “chakra”-armband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan een kleurrijke en stijlvolle aanvulling zijn op je outfit.

Product-details

  • “Chakra”-armband met natuurstenen of lavastenen
  • Lengte: 20 cm
  • Elastisch
  • Materiaal: rhodium-legering

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Phoenix Biz Solutions Limited. Geregistreerd adres: 4 Museum place, Cardiff, CF10 3BG, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: retail.support@phoenixbizsolutions.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.