Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 tot 4 paar Hallux Valgus teencorrectors

Hallux Valgus teencorrectors

230+ gekocht
€ 14,90
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze Hallux valgus-teencorrectoren zijn ontworpen om pijn en druk te verlichten en hebben een flexibel en comfortabel ontwerp.

Product-details

  • Ontworpen om pijn en druk te verlichten
  • Flexibel en comfortabel ontwerp
  • Eén maat
  • Kan met schoenen worden gedragen
  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: 6,5 x 2,5 x 2 cm
  • Breng een beetje talk aan op het product voor meer comfort tijdens het eerste gebruik

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.