Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Kaagweg 2a, Schagen

3 of 5 sessies zouttherapie bij Halomedics in Schagen

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Zouttherapie kan het hele lichaam een handje helpen, bijvoorbeeld bij astma, bijholteontsteking, COPD, hooikoorts en eczeem.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 14, 2021
Super 👍

Over deze deal

 • 3 of 5 sessies zouttherapie
 • Neem plaats op een relaxte ligstoel in de zoutgrot
 • En geniet 45 min van de zuiverende werking van zout
 • Zouttherapie is onder meer in te zetten bij:
  • Astma
  • COPD
  • Bijholteontsteking
  • Hooikoorts
  • Eczeem

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste sessie. Daarna heb je nog 1 maand de tijd om de overige sessies op te maken. Geldig op dinsdag, donderdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0636 283 214, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig bij de vestiging in Schagen. Niet geldig als je in de afgelopen 6 maanden bij Halomedics bent geweest. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Halomedics

Halomedics is gespecialiseerd in halotherapie (zouttherapie), magnesium-inhalatie en zuurstoftherapie. Bij een van de drie vestigingen - in Limmen, Hoorn of Schagen - kan je deze natuurlijke stoffen hun helende werking laten doen, terwijl jij lekker ontspant. Tijdens een zoutsessie worden in een ontspannen en sfeervolle omgeving de minuscule zoutdeeltjes verspreid, zodat deze in de luchtwegen en huidcellen doordringen. Op deze manier kunnen ze hun reinigende werk doen. Halomedics is o.a. in te schakelen bij astma, COPD, bijholteontsteking, hooikoorts en eczeem.