Geen nieuwe meldingen

Handdesinfecterende spray 100, 250 of 500 ml.

Handdesinfecterende spray

30+ gekocht
20+ gekocht
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit ontsmettingsmiddel blijft tot 4 uur actief op de huid en zorgt voor langdurige bescherming, verkrijgbaar in 3 verschillende flacons.

Product-details

  • Antibacteriële en antivirale desinfecterende spray
  • In een praktisch reisformaat
  • Houdt je hygiënisch tussen het handen wassen door
  • Blijft tot 4 uur actief op de huid en zorgt voor langdurige bescherming
  • Geschikt om onderweg, thuis en op kantoor beschermd te blijven

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.