Geen nieuwe meldingen

Handschoenborstel voor huisdieren met shampoo

Handschoenborstel voor huisdieren met shampoo

Kies optie

In een Notendop

Deze verzorgingsset voor je huisdieren werkt eenvoudig; de shampoo aanbrengen en vervolgens met de handschoen borstelen.

Product-details

Handschoen - 100% pijnloos - Afmetingen: 16 x 24 cm - Materiaal: rubber (kunststof)

Shampoo - Goed schudden voor gebruik - Houd de fles ondersteboven, en breng voldoende op de vacht aan - Verdeel het product gelijkmatig over de vacht door het hele lichaam van kop tot staart te masseren - Borstel het dier voorzichtig - Pakket van 150 ml

Waarschuwingen: vermijd contact met de ogen

Ingrediënten: isopropylalcohol, gedenatureerde alcohol, butaan, talk, propaanisobutaan, silica, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, parfum, isopropylmytistaat

Voorwaarden

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.