Geen nieuwe meldingen

Happerij Tapperij de Expeditie

Smedenstraat 9, Deventer

Kaasfondue voor 2, 3, 4 of 6 personen bij Happerij Tapperij de Expeditie

Kies optie

In een Notendop

Bij de traditionele Zwitserse kaasfondue krijg je brood en sla geserveerd - kies alleen nog of je een kaasfondue Tomaat, Tijm of Naturel wil

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor kaasfondue voor 2 personen (waarde € 30)
  • € 21,99 voor kaasfondue voor 3 personen (waarde € 46,50)
  • € 27,99 voor kaasfondue voor 4 personen (waarde € 60)
  • € 39,99 voor kaasfondue voor 6 personen (waarde € 90)

Net als bij het hart van je geheime liefde word je pas echt warm van Zwitserse kaas als je het smelt. Val als een blok voor kaasfondue Tomaat, Tijm of Naturel. Bij De Expeditie krijg je bij je traditionele Zwitserse kaasfondue sowieso brood en sla geserveerd. En voor een kleine meerprijs van € 2,50 boek je er champignons, paprika, ui of wedges bij.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Champignons, paprika, ui en wedges bij te boeken voor € 2,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Happerij Tapperij de Expeditie

De Expeditie is verkozen tot het Leukste Restaurant 2015 van de gemeente Deventer. De Happerij/Tapperij is een jong en vernieuwend lunch- en eetcafé in een authentiek pand uit de 18de eeuw dat centraal gelegen is in het prachtige centrum van Deventer, midden in een populaire winkelstraat, om de hoek van de Centrum-parkeergarage. In de wereldkeuken van De Expeditie komen vele culturen en je eet er de hele dag door wat je wil van de spannende kaart: warm, koud, grote of kleine porties, lunch of diner. Vers eten voor betaalbare prijzen en gastvrijheid met een lach staan er voorop. De Expeditie heeft veel smakelijke recepten voor verrassende feestmaaltijden meegenomen op hun reizen door veel verschillende culturen. Daarom hebben ze voor elk wat wils. Er is zelfs de mogelijkheid om je eigen broodje of hamburger samen te stellen.