Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Harmonie Schoonheidscentrum

De La Reyweg 491, Den Haag

1x, 3x of 5x microdermabrasie bij Harmonie Schoonheidscentrum

Kies optie

In een Notendop

Microdermabrasie bij Harmonie Schoonheidscentrum

Over deze deal

Nu je gezicht verwennen zorgt dat je straks niet met voorhoofdsrimpels in de vorm scheldwoorden zit opgescheept. Kijk blij vooruit en ‘vernieuw’ jezelf bij Harmonie Schoonheidscentrum.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 70)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 210)
  • € 119,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 350)

Microdermabrasie is een veilige peeling, garandeert Harmonie Schoonheidscentrum, waarbij met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen verwijderd worden. Dit maakt de huid direct gladder, maar zorgt er ook voor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Dat gebeurt door de doorbloeding en collageenaanmaak te stimuleren. Mannen en vrouwen zien pigmentvlekken, grove poriën, acné-littekens en fijne lijntjes verdwijnen, aldus Harmonie, zonder zich zorgen te hoeven maken over narcose, plaatselijke verdoving of injecties.

Harmonie Schoonheidscentrum


De schoonheidsspecialistes van Harmonie kunnen behalve schoonheidsbehandelingen uitvoeren, ook een aardig mondje Nederlands, Turks, Arabisch en Pools. In deze talen kan je vragen om wimperextensions, micro dermabrasie of een biopeeling. De salon is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor klanten die niet eerder een microdermabrasie-behandeling hebben ondergaan bij Harmonie. Niet geldig i.c.m. andere acties.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Harmonie Schoonheidscentrum