Geen nieuwe meldingen

Hart Beach Quiksilver Surfschool

Tot 61% korting.
23 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Golfsurfles in Scheveningen van een gecertificeerde instructeur met gebruik materiaal en credits voor 5 uur huur van board en pak.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een hele dag surfen incl. theorie- en praktijkles van 2 uur voor 1 persoon (waarde € 97,50)
  • € 74,99 voor een hele dag surfen incl. theorie- en praktijkles van 2 uur voor 2 personen (waarde € 195)

Je krijgt 2 uur golfsurfles van een gecertificeerde instructeur en het gebruik van materiaal is inbegrepen. De lessen zijn geschikt voor jong en oud en voor zowel beginners als intermediaire surfers. Verder krijg je nog credits voor 5 uur huur van een surfboard en wetsuit - ook op een andere dag mogelijk dan de les (de credits zijn een jaar lang geldig). Volwassenen komen bij volwassenen in een les en kinderen (onder de 12 jaar) bij kinderen. Mocht je wel bijvoorbeeld met je gezin de les willen doen, dan kan dat in overleg.

Je leert:

  • Veiligheid, regels en bewegingstechnieken
  • Je surfboard onder controle houden in de golven
  • Golven pakken en opstaan
  • Timing om uit te peddelen en door de branding te komen
  • Golven lezen en de timing van de take-off
  • ‘Down the line’ surfen

Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een les vanaf 1 juni t/m 31 oktober 2017 op zaterdag en zondag. In overleg is een les doordeweeks ook mogelijk.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op surfschool@hartbeach.nl of telefonisch op 0703 502 591, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Neem zwemkleding en een handdoek mee. In overleg ook doordeweeks mogelijk, je credits voor de huur van een board zijn op alle dagen van de week te gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hart Beach Quiksilver Surfschool

Familiebedrijf Hart Beach is sinds 1971 gevestigd op het Noorderstrand in Scheveningen, opende in 1984 ook hun Quiksilver Surfschool en is sinds twee jaar het gehele jaar geopend voor surfen, eten, shoppen en events. Het beachrestaurant serveert verse fruitshakes, Bad Ass Burgers, fairtrade koffie en huisgemaakte taarten en muffins. Van al dit lekkers kan je genieten op het ruime terras met loungekussens, hangmatten en boardracks. Dankzij de veilige zandbodem is het Scheveningse strand een fijne locatie om surfles te geven. En dat is dan ook precies wat Hart Beach Quiksilver Surfschool al jaren met veel plezier doet.

Hart Beach Quiksilver Surfschool

Sport of buitenactiviteit, Watersport