Armbanden met hartbedeltje en initiaal gemaakt met Swarovski®-kristallen, inclusief verzending

Hartvormige bedelarmband gemaakt met Swarovski®-kristallen

€ 49,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze gepersonaliseerde en elegante armband heeft een eerste hartbedeltje en twee hartbedels, verkrijgbaar in de kleur zilver of roségoud.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Phoenix Biz Solutions Limited

  • Voorzien van een hartbedeltje en twee zilver- of roségoudkleurige hartbedels, waarvan één ingelegd met 25 Swarovski®-kristallen
  • Type sluiting: toggle
  • Kleur: zilver of roségoud

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Phoenix Biz Solutions Limited, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Phoenix Biz Solutions Limited van 20.04.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Phoenix Biz Solutions Limited. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: retail.support@phoenixbizsolutions.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 4 Museum place, CF10 3BG Cardiff Cardiff, GB.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.