Geen nieuwe meldingen

Havaianas slippers

Havaianas slippers

Tot 27% korting.
10+ gekocht
€ 23,98
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze eenvoudig aan en uit te trekken slippers combineren eenvoud en comfort en hebben dat herkenbare ontwerp.

Product-details

  • Klassieke flipflops
  • Met Havaianas-logo
  • Met Braziliaanse vlag
  • Elastische zool, flexibel en duurzaam
  • Braziliaanse rubberformule
  • Materiaal: 100% rubber

Maattabel

Maat Voetlengte (cm)
39-40 24-25
41-42 25,5-26,5
43-44 27-28
45-46 28-29

Opmerking: Als je Europese maten bestelt, houd er dan rekening mee dat de Braziliaanse maat (fabriesmaat) op het productetiket en op het doosetiket wordt aangegeven.

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.