Healthy Belly

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop


Begin je dag gezond met bijvoorbeeld een acaibowl met vers fruit, kokosyoghurt met granola of pancakes van banaan en havermout.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Met je verkeerde been uit bed stappen en naast je schoenen lopen kunnen zomaar veranderen in goed gemutst zijn en het leven door een roze bril zien als je goed hebt ontbeten. Val uit bed met je neus in de boter met een gezond ontbijtje van Healthy Belly.

Kies uit 3 opties

  • € 3,99 voor een gezond ontbijt naar keuze voor 1 pers. (waarde € 8,50)
  • € 7,99 voor een gezond ontbijt naar keuze voor 2 pers. (waarde € 17)
  • € 15,99 voor een gezond ontbijt naar keuze voor 4 pers. (waarde € 34)

Begin je dag goed met een gezond ontbijtje. Met verse ingrediënten, superfoods en een flinke portie enthousiasme voor je bereid. De ontbijtjes zijn overigens de hele dag te bestellen (tot 21:30 uur), dus heb je na het eten of tussendoor trek in een gezond hapje, dan ben je ook gewoon welkom.

Keuze uit de volgende ontbijtjes:

  • Acai Bowl
  • Acai Bowl Healthy Belly
  • Coconut Yoghurt & Granola
  • Greek Yoghurt & Granola
  • Oatmeal Bowl
  • Healthy Belly Oatmeal Bowl
  • Vegan Banana Oat Pancakes

Liever een ‘guilt-free’ burger? Bekijk deze deal met Healthy Belly.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 december 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Uitsluitend geldig in de Healthy Belly-vestiging in de Tweede Egelantiersdwarsstraat.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De deal is geldig voor afhalen maar als er plek is, mag je het ook ter plekke op eten. De ontbijtjes zijn de hele dag door (van 8.00 tot 21.30 uur te bestellen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Healthy Belly


In de Tweede Egelantiersdwarsstraat - één van de sfeerbepalende straatjes in de Amsterdamse Jordaan - is een nieuwe hotspot geopend: Healthy Belly. Zoals de naam al behoorlijk doet vermoeden ligt de focus hier op gezond eten. Zo kan je hier verse smoothies, 'guilt-free' burgers, gezonde snacks en voedzame ontbijtjes halen. En terwijl je op je bestelling wacht kan je lekker rondneuzen, want Healthy Belly verkoopt ook bestek, servies, katoenen merchandise, kookboeken voor gezond eten, huisgemaakte granola voor thuis en meer. Je kan je gezonde hapje of drankje ter plekke opeten of meenemen naar huis of werk.

Healthy Belly

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.