Geen nieuwe meldingen

Set met 3 of 6 Helleborus Niger-planten

Helleborus Niger-planten

Tot 65% korting.
€ 49,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze helleborus produceert zuivere witte bloemen van november tot halverwege de lente.

Product-details

Helleborus is een van de zeldzame planten die in de winter en het vroege voorjaar bloeien en trekt ook vroege bijen aan die wakker worden uit hun winterslaap.

Helleborus Niger, beter bekend als winterroos of zwarte nieskruid, is een meerjarige groenblijvende plant. Dit is een van de meest populaire winterbloemen.

Helleborus Niger komt uit de bergen van de oostelijke Alpen en is daarom een ​​echt Europese plant die goed groeit in het West-Europese klimaat. Helleborus behoort tot de vaste planten. Dit is opmerkelijk omdat deze winterbloeiende plant in tegenstelling tot de meeste vaste planten in de winter heerlijk groen blijft.

  • Grootte bij levering: 20-25 cm in een 12 cm pot
  • Kan 60 cm hoog en 60 cm breed worden
  • Kan buiten en binnen worden geplant
  • Helleborus kan giftig zijn voor huisdieren

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.