Geen nieuwe meldingen

Helperhart Trainingen

Helperhart Trainingen

Tot 62% korting.
Kies optie

In een Notendop

Train je handen, leer wat de beste lichaamshouding is en weet welke oliën je kan gebruiken in een 3 uur durende massageworkshop.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een workshop Hoofd- en gezichtsmassage voor 1 persoon (waarde € 50)
  • € 37,99 voor een workshop Hoofd- en gezichtsmassage voor 2 personen (waarde € 100)

Tijdens deze 3 uur durende intensieve workshop leer je letterlijk de (basis) kneepjes van het vak. Na die drie uur is het fundament gelegd voor ontspannende hoofd-, nek- en gezichtsmassages met gebruik van verschillende oliën. Je bent zelf zowel proefpersoon als masseur, want je oefent op andere cursisten om zo de juiste grepen onder de knie te krijgen. Behalve de juiste ‘kneepjes’ zijn ook een prettige ambiance en lichaamshouding belangrijk. De gedreven instructeurs zorgen dat dit net zoveel aandacht krijgt tijdens de cursus. Na de workshop krijg je een map mee naar huis met informatie over alles wat je die dag geleerd hebt. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 oktober 2017 op workshopdagen, bekijk de data en tijden onder de button "beschikbaarheid".
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Helperhart

Het Helperhart in Groningen is een centrum voor natuurgeneeskunde. Ervaren professionals voeren in de praktijk verschillende therapeutische en ontspannende behandelingen uit die ontwikkeld zijn om bij te dragen aan een verbeterde gezondheid en vitaliteit. Daarnaast ben je bij Helperhart Trainingen aan het vertrouwde adres voor cursussen, workshops en voorlichtingen die gericht zijn op een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.