Geen nieuwe meldingen

Wijncursus SDEN-1 voor 1, 2 of 4 personen in Scheveningen

Tot 56% korting.
3 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Deze basiscursus van twee avonden van 2,5 - 3 uur is voor iedereen die de paden der wijnkennis wil bewandelen, professioneel of hobbymatig.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een wijncursus SDEN-1 voor 1 persoon (waarde € 110)
  • € 96,99 voor een wijncursus SDEN-1 voor 2 personen (waarde € 220)
  • € 189,99 voor een wijncursus SDEN-1 voor 4 personen (waarde € 440)

In twee avonden van 2,5 tot 3 uur maak je kennis met de basisprincipes van de wereldwijd geliefde druivendrank. De cursus is interessant voor horecamedewerkers, supermarkt-, groothandel- en slijterijmedewerkers, maar zeker ook voor wijnliefhebbers die graag wat meer te weten komen over hun favoriete drank.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli op 15 en 29 april, 13 en 27 mei, 3 en 17 juni en 2 en 22 juli 2019 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 877 0251 , via e-mail op info@henrydetweede.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Henry II

Deze wijnwinkel in Scheveningen mag dan een koninklijke naam hebben, maar alle lagen van de bevolking mogen hier langskomen om zich royaal onder te dompelen in de wereld van deze druivige drank. In het assortiment van Henry II nemen Europese wijnen het voortouw; in het bijzonder uit Frankrijk, Spanje en Italië. Proef druiven uit verschillende streken en laat je informeren door een kenner. Wie liever zelf een kenner wordt kan een begin maken door workshops en proeverijen te volgen die Henry || het volk toedraagt.

Henry ||

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.