Geen nieuwe meldingen

Wijncursus van twee lesavonden in Den Haag

Resterende tijd beperkt!
Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kom twee avonden langs bij Henry II en word eindelijk de wijnconnaisseur die je al jaren dacht te zijn tijdens luxe dinertjes met vrienden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • Wijncursus ‘Ik weet wat van wijn’
  • Leer in twee lesavonden van 2,5 á 3 uur de basis van het proeven, de bekendste wijngebieden en de belangrijkste druivenrassen
  • Inclusief cursusboek en wijn met spijzen
  • In Scheveningen, 14 minuten lopen vanaf de boulevard
  • Theorie is genoeg om het SDEN niveau 1-examen af te leggen (niet inbegrepen bij de cursus)
  • De cursus wordt gegeven op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van van 17:00 tot 19:00 uur

Bij Henry II in Den Haag poetsen ze niet alleen wijnglazen op, maar ook jouw kennis op het gebied van deze alcoholische druivendrank. In twee avonden van zo’n drie uur leer je dankzij deze wijncursus deal alles over de diverse druivenrassen en de daarbij horende wereldberoemde wijngebieden, en uiteraard ook dé enige echte manier om een wijntje te proeven. Na afloop kan je zeggen “ik weet wat van wijn”, wat overigens ook de naam van de cursus bij Henry II is. Vanaf heden sta jíj in de spotlights als er in een restaurant of bij een gezellig etentje thuis een soepel wijntje gekozen moet worden.

Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdata.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd: 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Henry II

Deze wijnwinkel in Scheveningen mag dan een koninklijke naam hebben, maar alle lagen van de bevolking mogen hier langskomen om zich royaal onder te dompelen in de wereld van deze druivige drank. In het assortiment van Henry II nemen Europese wijnen het voortouw; in het bijzonder uit Frankrijk, Spanje en Italië. Proef druiven uit verschillende streken en laat je informeren door een kenner. Wie liever zelf een kenner wordt kan een begin maken door workshops en proeverijen te volgen die Henry || het volk toedraagt.

Henry II

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.