Geen nieuwe meldingen

Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw

Jan Smuldersstraat 24, Vessem

4-gangendiner à la carte voor 2, 4 of 6 personen bij Herberg de Gouden Leeuw

Kies optie

In een Notendop

  • Proef de sfeer van een familiebedrijf met passie voor bier

  • Naar keuze een rondleiding door de brouwerij

  • Goed te combineren met een fietstocht door de natuur

Over deze deal

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen het liefst met mes en vork eten, mits ze van een handzaam formaat zijn. Geniet van de goede verhoudingen met een culinair viergangendiner à la carte voor 2, 4 of 6 personen bij Herberg - Brouwerij De Gouden Leeuw.

Kies uit de volgende opties


  • € 44,99 voor een viergangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 97)
  • € 89,99 voor een viergangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 194)
  • € 134,99 voor een viergangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 291)

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/tbn9UXUaks2Nv9GMDM2T/CF-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

Het menu is door de chef voor je samengesteld, en bestaat uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Of een soep, tussen-, hoofd- en nagerecht. Verder kan je op de avond zelf kijken of je het leuk vindt om aan te sluiten bij de rondleiding door het erfgoedgebouw dat de brouwerij is. Voor diegenen die er een weekendje van willen maken of het gewoon prettig vinden om na een avondje uitgebreid dineren zo een bedje in te kunnen rollen, reserveer gewoon bij het hotel een puike kamer.

Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw te Vessem


In het Brabantse Kempen bij Eersel bevindt zich Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw. Zoals de naam al zegt, bestaat het complex uit een hotel, restaurant en brouwerij. De herberg heeft een lange historie en is een goede plaats om bij te komen na een wandeling of fietstocht. Het terras gelegen op het dorpsplein biedt plaats aan meer dan 150 gasten. In de lente, zomer of najaar leent de binnentuin zich voor een a la carte lunch, diner, receptie of borrel. Met een opa die al bier brouwde, stroomt bij eigenaar Ivo Kaanen het brouwersbloed door de aderen. Als kleine jongen sorteerde hij, samen met zijn broers en neefjes, al bierflesjes bij Brouwerij de Gouden Leeuw, toen nog eigendom van zijn oom Piet. Sindsdien is bier zijn passie. Eenmaal volwassen komt hij terecht bij Heineken, waar hij jarenlang deel uitmaakt van het smaakpanel. In 2005 neemt hij de Gouden Leeuw, die tot dan lange tijd gesloten is geweest, over van zijn oom. Maar Ivo is vastbesloten de brouwerij in haar oude glorie te laten herleven. Een droom die - zoals het er nu naar uitziet - snel gaat uitkomen.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/fXzuSaS3suWVKKY9GWyP/wG-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen en van 15 september 2014 t/m 31 januari 2015 i.v.m. het wildseizoen), vanaf 1 juni 2014 ook op dinsdag geopend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Beperkte beschikbaarheid op zondag. Ook te gebruiken voor de lunch, neem hiervoor contact op via info@goudenleeuwvessem.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw